OBŽALOVANJE

Zapravil ljubezen svojega življenja

Objavljeno 10. november 2015 23.38 | Posodobljeno 08. november 2015 23.24 | Piše: E. B.

Burt Reynolds pri 79 letih srčno pogreša 11 let mlajšo Sally Field, oba sta zdaj samska.

V svojih zlatih časih je bil nedvomno pravi plejboj, a v nekdanjem razuzdancu se vendarle skriva tudi romantična duša: Burt Reynolds obžaluje, da si je nespametno zapravil ljubezen svojega življenja, Sally Field.

Tako se je 79-letnik izpovedal za revijo Vanity Fair in priznal, da enajst let mlajšo igralko na smrt pogreša. Skupaj sta nastopila v štirih filmih, njuno razmerje pa je skorajda desetletje polnilo naslovnice tabloidov: takrat sta bila oba mlada in vroča igralca, hollywoodsko slavo sta zajemala z veliko žlico. »Še zdaj je ne morem preboleti. Ne vem, kako sem bil lahko tako neumen. A moški smo pač takšni: najdemo popolno osebo, potem pa vse pokvarimo,« je iskreno pojasnil zvezdnik in pokončno prevzel krivdo za vsa propadla razmerja in uničena zakona. Kriv pa je tudi za svoje hude finančne težave, priznava, spomnimo, pred leti je zaradi številnih nepremišljenih poslov in dolgov razglasil bankrot ter prodal številna posestva.

Nov žarek upanja pa mu daje avtobiografija, naslovljena But Enough About Me (dovolj o meni), ki bo izšla 17. novembra, v njej pa bo razodel še katero sočno skrivnost iz svojega nedvomno pestrega življenja. Še pristavimo, Burt je zdaj že dolgo samski, tako pa tudi njegova ljuba Sally, ki se je prav tako dvakrat poročila in tudi ločila.

Deli s prijatelji