LJUBIMKE NE SKRIVA

Zakaj bi o spolnosti izgubljali besede

Objavljeno 06. december 2015 10.45 | Posodobljeno 06. december 2015 10.45 | Piše: E. B.

Stingova hči Eliot Sumner je že vrsto let srečna z avstrijsko manekenko Lucie Von Alten.

Eliot Sumner

Razodela je, da ima že dolgo resno partnerico, a to po njenem mnenju pravzaprav sploh ni novica: nikoli ni govorila o svoji spolni usmerjenosti, ker je o tem ni še nihče vprašal!

Januarja 
druga plošča

Eliot Sumner, uspešna glasbenica in hči zvezdnika Stinga ter Trudie Styler, je že dolgo srečna z avstrijsko manekenko Lucie Von Alten, ljubezni pa ni nikoli skrivala pred starši, ki so njeno odločitev seveda toplo sprejeli. »Že vseskozi so vedeli, tako da mi ni bilo treba izgubljati besed. Tudi moji prijatelji so vedeli in sama se prav tako nisem nikoli spraševala o svoji spolni usmerjenosti, ker mi je bila že od nekdaj samoumevna,« je pojasnila 25-letnica, ki je na začetku glasbene kariere nastopala kot Coco, da ji ne bi kdo očital okoriščanja z očetovo slavo. Glasba je vseskozi v njenem življenju, vesela je, da se lahko preživlja s svojim najljubšim konjičkom, zato se preprosto vidi kot glasbenica – to je edina oznaka, ki jo pri sebi dopušča, je zaupala Eliot, ki poje in igra kitaro. Leta 2010 je predstavila prvo ploščo, prihodnje leto, že konec januarja, bo sledila druga.

Vsebina ni znana, je pa namignila, da je veliko skladb posvetila svoji Lucie. Eliot, ki je tretji otrok od štirih v sloviti družini, z izbranko živi v londonski Belgravii, kjer uspešno ohranjata zasebnost, česar se je glasbenica nedvomno naučila od staršev. Spomnimo, Trudie in Sting sta srečna že 23 let. 

Deli s prijatelji