ZADOLŽENA

Zadolžena Pamela prodaja dom

Objavljeno 22. februar 2013 08.18 | Posodobljeno 21. februar 2013 21.15 | Piše: E. B.

Še vedno seksi Andersonova prodaja malibujski košček raja.

Pamela na tekmi

Seksi igralki gre za nohte: Pamela Anderson je zdaj resnično globoko v dolgovih, zato bo prodala svoj razkošni dom v Malibuju.

Za vilo tik ob morju, opremljeno kar najsodobneje in povsem premreženo z ipadi, pričakuje slabih osem milijonov dolarjev: nekdanji dom, v katerem si je z rockerjem Tommyjem Leejem ustvarila družino in tam do nedavnega vzgajala sinova, zdaj 16-letnega Brandona in 15-letnega Dylana, stoji na elitni lokaciji že od 1959, igralka pa ga je kupila v devetdesetih, potem ko jo je Obalna straža izstrelila med zvezde in ji prinesla bajno bogastvo. Leta 1998 se je ločila od bobnarja zasedbe Motley Crue, a obdržala vilo, kjer je še naprej živela s sinovoma, vse do leta 2009, ko ji je na prste stopila stroga davčna uprava in jo uvrstila na seznam 500 največjih utajevalcev v ZDA. Pamela, kot kaže, domovini dolguje 525.000 dolarjev, zato se je preselila v skromnejše domovanje, znesek pa najprej poskušala zbrati z oddajanjem. A pol milijona dolarjev ni mačji kašelj, dacarji že pošteno izgubljajo potrpljenje in Andersonovi se čas nezadržno izteka, zato igralka srčno upa, da bo kaj kmalu našla kupca za svoj košček raja tik ob malibujskem morju.

Zadnja leta se udeležuje resničnostnih šovov

Vila ima pet spalnic, tri kopalnice in bazen: oblečena je v tikovino in, kot rečeno, opremljena kar najsodobneje, kuhinja pa bo navdušila še najzahtevnejše mojstre. Pamelina igralska slava je od slovesa Obalne straže z malih zaslonov zanemarljiva, zvezdnica, ki bo poleti dopolnila 43 let, ne navdušuje in ne služi več niti s svojim telesom, zato le težko nabira prihodke. Zadnja leta se udeležuje resničnostnih šovov in se ukvarja predvsem z okoljevarstvom, zaščito živali in spodbujanjem vegetarijanstva.

Deli s prijatelji