SKRB IN LJUBEZEN

Za rojstni dan so ji peli masajski otroci

Objavljeno 01. december 2017 21.09 | Posodobljeno 01. december 2017 21.09 | Piše: T. P.

Rita Ora je 27. rojstni dan pričakala v Keniji. Sredi afriške divjine je odvrgla skoraj vse.

Takole je Rita na svoj rojstni dan obdarovala svoje oboževalce. FOTO: Instagram

Lansko poletje se je pri komaj 25 letih zgrudila od izčrpanosti. »Sanjalo se mi ni, da se lahko tako izčrpaš in greš čez rob. Zdaj vem, saj sem pristala na bolniški postelji,« je julija lani čivknila britanska pevka in igralka Rita Ora, odločena, da si vzame nekaj časa zase in si napolni baterije. A je na to čakala več kot debelo leto. Zdaj pa si želi nadomestiti vse za nazaj, saj si je privoščila sanjski oddih pod vročim afriškim soncem, kjer je v družbi masajskega plemena tudi vstopila v svoje novo leto.

»Najboljši rojstni dan do zdaj!« je navdušena pevka kosovskega rodu, ki je na prašnih tleh kenijske vasice plemena Masajev praznovala 27 let.

Na črno celino je ni popeljala le želja po oddihu in pustolovščini, temveč tudi skrb in ljubezen do živali. Sodeluje namreč z organizacijama Space for Giants, ki se zavzema za zaščito slonov, in okoljevarstvenim skladom Big Life Foundation. Nekaj časa si je vzela tudi zase in obiskala bližnjo naselbino Masajev, ki so jo pozdravili odprtih rok.

»Obiskala sem njihovo čudovito vasico, njihova prijaznost in dobrodošlica pa sta me napolnili z energijo in mi segli v dušo.« Ker jim je prišlo na ušesa, da je v nedeljo dopolnila 27 let, so jo obkrožili otroci in ji začeli peti, poleg so še zaplesali, da je zvezdnica od navdušenja obstala. »Nihče mi še nikdar ni tako pel za rojstni dan! Hvala za najlepši rojstni dan!« Dodala je še, da je med druščino kratkohlačnikov naletela na bodočega glasbenega superzvezdnika.

V masajski vasi je bila umirjena in zadržana. A Rita ne bi bila Rita, ko ne bi rojstnodnevne prelomnice zaznamovala tudi malce izzivalno. In tako navdušila sledilce na instagramu, predvsem moški del. Sredi afriške divjine se je namreč nastavila fotografskemu objektivu v enodelnih, a precej razkrivajočih kopalkah. »V rojstnem kostumu!« je čivknila in pokazala svojo komaj zakrito zaobljeno ritko in stranski del prsi. 

Deli s prijatelji