PRESENEČENJE

Za kilograme ni bila kriva hrana, ampak nosečnost

Objavljeno 22. december 2017 15.06 | Posodobljeno 22. december 2017 15.06 | Piše: T. P.
Ne more se upreti slastni hrani. Foto: Guliver/x17agency

Pred kamere jo večinoma postavljajo v vloge seksi zapeljivk, ob katerih nam na kraj pameti ne padejo umazane pleničke in z otroško hrano zapacana oblačila. A vendar pod omamno pojavo Eve Longoria bije srce matere, četudi brez lastnih otrok, in to je spoznala, ko ji je usoda pred tremi leti na pot pripeljala postavnega mehiškega poslovneža Joseja Antonia Bastona, z njim pa otroke Joséja, Talija in Mariano, ki so se mu rodili v prvem zakonu z Natalio Esperón. »Moji trije pastorki so bili prečudovito darilo. Zaradi njih nimam občutka, da mi kaj manjka ali da sem za kaj prikrajšana, ker nimam svojih otrok. Smo družina, naša življenja pa izpolnjena. Če bi še kaj prišlo zraven, bi bila to le češnja na vrhu torte,« je dejala igralka, ki je zdaj očitno dočakala tudi to. Pod srcem naj bi ji namreč že štiri mesece rasel otrok.


43 let bo dopolnila prihajajočo pomlad
 

Dveletni zakon s Tylerjem Christopherjem ni obrodil sadov, prav tako ne njena triletna zakonska sreča s Tonyem Parkerjem. Oba sta ji zgolj raztreščila vero v institucijo zakona, da je sama pri sebi nad vnovično poroko naredila križ. A se ji je nato zaletelo, ko je v njeno življenje prišel Jose in po dveletni romanci padel na koleno. »Vse, vsak korak in vsako razmerje, je vodilo k temu trenutku tukaj. Zdaj sem sprevidela, da je bila vsaka moja napačna odločitev v resnici pravilna, saj me je pripeljala sem,« je zaljubljeno žgolela, požrla besedo in sprejela snubitev. V Pepeju, tako ljubkovalno pravi izbrancu, je namreč našla dušo dvojčico. »Sva kot dve strani istega kovanca. Dopolnjujeva se. Je vse, kar sem kdaj želela od moškega, in vse, za kar sploh vedela nisem, da si želim.« Zaradi česar je bila prepričana, da ji v življenju prav nič ne manjka. »Vem, da sem stara že 40 in da se mi izteka biološka ura. Verjetno bi morala pospešeno razmišljati o otrocih, a občutek imam, da imam polno in več kot zadovoljujoče življenje,« je dejala ob zaroki pred dvema letoma.

Uradno je bila srečna in izpolnjena. »Če se zgodi, se zgodi,« je glasno razmišljala o morebitni nosečnosti v teh letih. A na tihem naj bi sanjarila o lastnem otroku. »Vse od lanske poroke se trudita spočeti. A ne želita, da to postane nuja,« je povedal vir in pridal, da naj bi Longorijeva celo obiskovala strokovnjaka za plodnost in šla na hormonsko terapijo. V slednji naj bi tičal tudi razlog, da je v minulem letu na svoje sicer običajno drobceno telo naložila nekaj kilogramov. Zamahnila je z roko in dejala, da je morda le malce preveč uživala v palačinkah in siru. No, tako je govorila letošnjo pomlad, zdaj pa naj bi za njenim nenadno spremenjenim slogom oblačenja, ko je namesto oprijetih oblačil začela izbirati ohlapnejša, tičal precej drugačen razlog. Vstopala naj bi že v peti mesec nosečnosti, vir pa je izdal, da naj bi zaljubljenca spomladi razveselil sin. 

V tretje je moškega dobro izbrala

Nosečnost šele okuša, a pastorki so jo marsičesa naučili o materinstvu ter ji pokazali, kako izjemen je njen Jose kot oče. "Čudovit je. Izjemno nesebičen. In odličen oče. Nič mu ni pomembnejšega od njegovih otrok, in to je prelepo opazovati," je povedala Eva, ki je očitno zadela terno.

 

Deli s prijatelji