ŠOK

Za dvajseti rojstni dan izvedela, da ima sestro

Objavljeno 11. marec 2013 21.58 | Posodobljeno 11. marec 2013 22.00 | Piše: T. P
Ključne besede: Demi Lovato

Demi Lovato ima polsestro, za katero ni vedela od rojstva, dolgih 20 let.

Novo pričesko je objavila na spletu.

Preteklo poletje je praznovala dvajseti rojstni dan. In četudi bi si Demi Lovato kot igralka, pred katero se odpira bleščeča glasbena kariera, verjetno lahko na svoj veliki dan privoščila, kar koli bi ji poželelo srce, je vendarle dobila darilo, kakršnega nikakor ni pričakovala. In ki ji ga ne bi mogel kupiti noben denar. »Bilo je resnično neverjetno. Dejansko imam namreč tri sestre!« je zdaj po mesecih molka razkrila zvezdnica, ki je šele okoli rojstnega dne izvedela, da ima polsestro, za katero nikoli ni vedela.

Demoni

Zvezdnica, ki so jo preganjali notranji demoni in jo pognali v rehabilitacijske klinike, še preden se je izvila iz objema najstništva, nikoli ni marala govoriti o zasebnosti. Bodisi je bilo preboleče bodisi je delčke življenja želela ohraniti le zase. »Zasebno življenje – ljubezen, prijatelji, družina – imam rada le zase, saj mi je sveto. Nekatere stvari je pač treba ohraniti le zase,« je dejala rjavolaska, ki običajno molči. Ko pa le razveže jezik, vrže pravo bombo. Tako se je pred dvema letoma vendarle odprla in spregovorila o trnovi poti, ki jo je prehodila, ko se je zdravila zaradi slabe samopodobe in depresije, kar jo je pahnilo v začarani krog prehrambnih motenj in namernega kazenja svojega telesa z britvico. Zdaj pa je oboževalcem razkrila, da je njena družina večja, kot je mislila vse življenje. »Imam starejšo sestro, za katero nikoli nisem vedela. Je že v svojih tridesetih letih in je moja polsestra, a dejansko sem z njo prvič govorila, ko sem dopolnila 20 let.«

In medtem ko Lovatova še ne želi izdati nikakršnih osebnih podatkov o skrivnostni sestri – pač v skladu z varovanjem svoje zasebnosti –, naj bi si z novo starejšo sestro delili očeta, ki pa ga je pevka že davno odrezala iz življenja. Zaradi česar ji je morda tudi šele zdaj prišlo na ušesa, da je njen oče leta, preden se je poročil z Demijino mamo, že zaplodil enega otroka. Skrivna sestra pa je tudi molčala, saj menda ni hotela, da bi si zvezdnica mislila, da si od nje želi denarja ali se okoristiti z njeno slavo. »Čakala sem, saj sem želela sprva ugotoviti, ali bi si me tudi ti želela spoznati, in nato morda zgradila odnos,« naj bi ji dejala polsestra številka dve. Kajti lepotička že ima starejšo sestro Dallas in mlajšo polsestrico Madison de la Garcia, ki jo je njena mati povila v drugem zakonu.

Deli s prijatelji