ZALJUBLJENA

Za 10.000 dolarjev tedenske žepnine bi ji naredil tudi otroka

Objavljeno 15. februar 2013 17.08 | Posodobljeno 15. februar 2013 17.09 | Piše: M. U.

Družina Jennifer Lopez se ne more sprijazniti z njenim mladim in divjim ljubimcem.

Za mastno žepnino bi ji naredil tudi otroka (foto: youtube).

Jennifer Lopez (43) in njen malce mlajši izbranec Casper Smart (25) še vedno vztrajata v zvezi. Casper bi tudi rad še naprej prejemal 10.000 ameriških dolarjev tedenske žepnine, ki mu jih radodarno nameni Lopezova za njegovo pridnost. In njegov načrt? Vse bolj pritiska na Jennifer, da bi zanosila. Ker Lopezova prihaja iz zelo tradicionalne družine, kjer velja pravilo najprej poroka (z ločitvami niso tako obremenjeni), nato otroci, so seveda sorodniki Lopezove zelo negativno naravnani proti mlademu ljubimcu pevske zvezdnice.

Da pevka še ne načrtuje otroka s Casperjem, je menda kriva njena mama Guadalupe, ki odločno zavrača kakršno koli možnost, da bi Casper postal očka njenega vnuka. Najbrž zato, ker v glavnem ona skrbi za Jenniferina dvojčka, za vzgojo še tretjega ali pa po možnosti četrtega (očitna je namreč nagnjenost k rojevanju dvojčkov v familiji, kajti tudi sestra Jennifer ima dvojčka) otroka svoje zaposlene hčerkice pa najbrž nima ne energije ne želje – ne glede na žepnino, ki ji pripada.

Jennifer in Casper, kot je poročal National Enquirer, zelo resno razmišljata o nakupu, pardon, posvojitvi otroka iz Mehike, zdaj ko je Putin prepovedal uvoz ruskih otrok v ZDA. Mama Guadalupe je menda tako jezna, da naokrog razlaga, da bo hčerko, če ne bo opustila ideje o posvojitvi, kar oklofutala.

Deli s prijatelji