NA VRHU

Z odločilnim golom ji je Mario odprl pot do zvezd

Objavljeno 16. julij 2014 19.37 | Posodobljeno 16. julij 2014 19.37 | Piše: K. C.

Mario Götze je z zmagovitim golom v finalu nogometnega SP ustregel tudi svoji izbranki.

Ko se je na znamenitem stadionu Maracana zaslišal zadnji sodnikov žvižg, je nemška enajsterica postala že četrtič nogometni svetovni prvak. Strelec edinega in zmagovitega zadetka Mario Götze je le kakšno minuto zatem stekel k svojemu dekletu in jo poljubil ter se skupaj z njo nekaj minut veselil. Lepotica je požela veliko pozornosti in svetovna javnost se je začela spraševati, koga le objema nemški reprezentant.

Postavni svetlolaski je ime Ann-Kathrin Brömmel in je – kot večina deklet slavnih nogometašev – manekenka za spodnje perilo. Par sta že dve leti, Ann-Kathrin, ki se že od 16. leta ukvarja z manekenstvom, pa je za nemško izdajo revije GQ povedala, da je rada predvsem dekle Maria Götzeja in da trenutno nima kakšnih posebnih želja, da bi bila še kaj več kot to. V Braziliji je 22-letna lepotica svojega enako starega fanta spremljala na več tekmah med prvenstvom in ga seveda glasno bodrila, kadar je pač bil v igri.

Čeprav je za nemško izdajo revije GQ Ann-Kathrin dejala, da noče biti samo dekle Maria Götzeja, ampak ima tudi osebne ambicije, ji bo verjetno prav njegov odločilni zadetek v finalu svetovnega prvenstva pomagal, da se bo izstrelila med svetovne manekenske zvezde. Sicer se Ann z manekenstvom ukvarja že od rosnih let, poleg poziranja pa si želi uspeti tudi kot pevka. Z umetniškim imenom Trina B je že izdala dve pesmi, This is me in Body language, njena vzornica pa je ameriška pevka Beyonce, a zvezdnice noče posnemati. »Glasba je moj hobi. Pojem zato, ker v tem uživam, ne zato, ker imam glas kot Beyonce

Na twitterju so se pojavili številni zapisi, ki so bolj kot o njem govorili o njej. Mnogo medijev jo je označilo celo za najlepše dekle minulega prvenstva. »Götze je zadel zmagoviti gol na finalu svetovnega prvenstva in domov odpeljal Ann-Kathrin Brömmel. In pravite mi, da bog nima svojih ljubljenčkov!« se je glasil eden izmed njih. Drugi je svetoval: »Vsi neredni ljubitelji nogometa ne guglajte Götzeja. Namesto njega raje poiščite njegovo dekle Ann-Kathrin Brömmel. Bolje boste spali!« Seveda so se na družabnih omrežjih pojavile tudi fotografije lepotice, ob njih pa zapisi, kot je »Mario zmaguje na igrišču in ob njem«. 

Deli s prijatelji