POROKA NA PODEŽELJU

Z izleta se je vrnila kot žena

Objavljeno 26. marec 2017 14.48 | Posodobljeno 26. marec 2017 14.46 | Piše: T. P.

Igralka Amanda Seyfried in Thomas Sadoski sta se skrivaj poročila na podeželju, zgolj z lepotičkinim psom Finnom kot pričo.

Mladoporočenca bosta kmalu tudi zibala. Foto: Reuters

Ne dobra hrana in izbrana pijača. Ne glasba in ples ali čudovite obleke. In nikakor ne medijska pozornost in bleščanje bliskavic paparacev. Le ljubezen mora biti v ospredju na dan, ko si dva izmenjata poročne zaobljube. To je lahko za zveneča imena zabavne industrije precejšnji zalogaj, že skoraj nemogoča misija, a sta jo Amanda Seyfried in Thomas Sadoski opravila z odliko. Odšla sta na izlet na podeželje, zgolj v spremstvu njenega psa Finna – in se vrnila kot mož in žena.

Sanjska poroka

»Pobegnila sva in se skrivaj poročila!« je o popolnem minulem koncu tedna dejal Sadoski, ki obožuje občutek, ko mu, ko govori o Amandi, iz ust zleti beseda žena. »Je oseba, ki jo ljubim, spoštujem in občudujem bolj kot kogar koli na svetu. Moja žena!« In kmalu tudi mati njegovega otroka, saj hollywoodska lepotička že neučakano črta dneve na koledarju do pomembnega dne, ko bo spoznala bitjece, ki ji že mesece raste pod srcem.

Mični blondinki in desetletje starejšemu Thomasu so se poti prvič križale leta 2015, ko sta igralske moči združila na broadwayskih deskah, lansko pomlad pa ju je ustrelila še kupidova puščica. In odtlej je vse potekalo skoraj bliskovito hitro, saj so se nanju le pol leta pozneje usule čestitke ob zaroki, jeseni pa je Seyfriedova že ponosno kazala malce zaobljen trebušček. Zdaj se ji je izpolnila še zadnja želja, o preprosti poroki. »Pred kamerami sem se že ničkolikokrat poročila, zato si zase, na svoji poroki, ne želim bele obleke,« je dejala in dodala, da želi, da na njen veliki dan ni v ospredju obred, ampak naj bodo najpomembnejši ljubezen, zvestoba in partnerstvo. In prav v barvah teh zaobljub, brez zunanjega blišča, je minil njen poročni dan. »Odšla sva na izlet ob koncu tedna. Na podeželje. In storila, kar sva želela. Bilo je čudovito in neizmerno lepo. Vse, kot sva želela in kot je moralo biti. Le midva, ki se pogovarjava. Skromen obred, ki ga je vodil uradnik, poleg naju je sedel Finn. Nato sva odšla s psom na sprehod in se vrnila domov kot mož in žena. K novemu življenju,« je povedal Sadoski in dodal, da sta za piko na i odšla še na poročno večerjo. Le onadva. »Popolno!« 

 

Deli s prijatelji