FOTOGALERIJA

William (29) in Kate (29) v družbi največjih zvezd

Objavljeno 10. julij 2011 17.59 | Posodobljeno 10. julij 2011 17.59 | Piše: Mo. S.

Zadnji večer v ZDA sta se sprehodila po rdeči preprogi in navdušila obiskovalce

Tom Hanks in njegova žena Rita Wilson
Princ William (29) in njegova žena Kate (29) sta na obisku v ZDA, v soboto zvečer pa sta postala skorajda pravi hollywoodski zvezdi, saj sta se v družbi znanih igralcev, pevcev ter preostalih zvezdnikov v Los Angelesu sprehodila po rdeči preprogi in seveda pritegnila največ pozornosti med vsemi.

Zvezdi med zvezdniki

Udeležila sta se namreč dogodka Brits to Watch, ki ga je organizirala Britanska akademija za film in televizijo (Bafta). William je njen predsednik, dogodek pa je bil namenjen 42 mladim britanskim igralcem, ki jih bo vojvoda poskušal povezati z nekaterimi svetovno znanimi zvezdami. Večer sta mladoporočenca preživela v družbi Nicole Kidman (44), Barbre Streisand (69), Jennifer Lopez (41), Jacka Blacka (41), Toma Hanksa (54) in preostalih.

Na prizorišču dogodka je kraljevi par poklepetal z nekaj oboževalci, ki so po njiju stegovali svoje roke, saj so dobro vedeli, da se takšne priložnosti ne ponujajo vsak dan, pohvale na njun račun pa so kar deževale.

Sicer se mladoporočenca danes vračata domov, poznavalci pa so navdušeni predvsem nad izborom Katinih oblek. Za 12-dnevno potovanje naj bi jih namreč kupila kar 40, prav vsaka pa je njeno lepoto le še dopolnila, se strinjajo.

Deli s prijatelji