LOČITEV J.LO

Vsega je kriva scientologija

Objavljeno 25. avgust 2011 15.41 | Posodobljeno 25. avgust 2011 15.41 | Piše: A. R. K.

Druga ženska ali verska prepričanja?

Jennifer Lopez z možem Marcom Anthonyjem, tedaj še v veselem pričakovanju dvojčkov
Po poročanju spletega portala ShowbizSpy.com naj bi bil vzrok za ločitev Jennifer Lopez (42) in Marca Anthonyja (42) njena predanost scientološki sekti. Otroka, dvojčka Maxa (3) in Emmo (3), je želela vpisati v posebno scientološko šolo, toda njen soprog Marc Anthony nad idejo ni bil navdušen.

Nista se mogla zediniti o vzgoji

»O vzgoji otrok se nista mogla zediniti. Cerkev ji je bila vedno pomembnejša od moža. On se ni zanimal za scientologijo in to ju je razdvojevalo,« je za omenjeni portal povedal neimenovani vir.

Scientolog tudi oče

Lopezova, ki je bila tudi na poroki Toma Cruisea in Katie Holmes, ki sta prav tako goreča scientologa, je podrobnosti razkrila v intervjuju za televizijsko postajo NBC Channel 6. Povedala je, da je njen oče scientolog že več kot 20 let in da se ji zdi žalostno, da ljudje poskušajo scientologijo prikazati v tako črni luči.

Kriv tudi Marc Anthony

Vprašanje pa je, če je res vsega krivo Jenniferino sektaštvo. V zadnjih dneh se v medijih pojavljajo govorice, da se razhajata Will Smith (42) in Jada Pinkett Smith (39), ki sta skupaj že 13 let. Krivec naj bi bil ravno Marc Anthony, saj naj bi ga Will Smith z Jado zalotil kar v njunem domu.
Deli s prijatelji