KONEC ZVEZE

Vsak izlet se konča z ženitno ponudbo

Objavljeno 10. april 2017 13.04 | Posodobljeno 10. april 2017 13.06 | Piše: A. J.

Maja Šuput je končala zvezo z devet let mlajšim Markom Matićem.

Hrvaška pevka Maja Šuput preživlja težke dneve, vzrok je nesreča v ljubezni. Razšla se je namreč z devet let mlajšim Markom Matićem, s katerim sta se spoznala septembra lani. Lepa 37-letnica in njen asistent sta delovala kot nerazdružljiva, govorilo se je celo, da sta se zaročila. Njun odnos ni ostal skrivnost. Skupaj sta se pojavljala na družabnih dogodkih in nista skrivala, da se imata rada.

Maja je pred kratkim obiskala Monte Carlo. Odzvala se je vabilu prijateljice Aleksandre, žene ruskega oligarha Andreja Meljničenka. Po fotografijah sodeč, ki jih dolgonoga pevka objavlja na družabnih omrežjih, o žalosti ne bi mogli govoriti, a tisti, ki jo dobro poznajo, pravijo, da zelo trpi.

Po seksi nastopih znana estradnica je marca razkrila, da je dobila priložnost za najprestižnejši dogodek v vsej karieri. Nastopila naj bi v Arabskih emiratih, pred 900 šejki. Takrat je tudi omenila, da se vsak njen izlet na Bližnji vzhod konča z ženitno ponudbo. »Tam so glede tega zelo napadalni, vendar se še nikoli nisem zaljubila in začutila potrebe ostati,« je takrat dejala. »Sicer pa kraj zame navsezadnje ni pomemben, ostala bom tam, kjer se bom zaljubila.« 

.

Deli s prijatelji