NESTANOVITNA

Vrnila se je k bivšemu

Objavljeno 20. julij 2014 13.53 | Posodobljeno 20. julij 2014 13.54 | Piše: A. J.

Pamela Anderson je pred nekaj dnevi že drugič dala na čevelj moža Ricka Salomona.

Svetlolaska je z novo pričesko močno presenetila.

Pred tednom dni sta objavila, da se po manj kot letu dni zakona – poročena sta bila že drugič! – ločujeta. Medtem ko so zvezdniškega žigola Ricka Salomona opazili, kako se brez poročnega prstana na roki žalostno sprehaja po kalifornijskih trgovskih centrih, je njegova bivša žena Pamela Anderson precej manj otožna – v dobro voljo jo menda spravlja bivši fant Chuck Zito, s katerim sta, kot kaže, znova v razmerju, saj so ju videli, kako se objemata.

Pamela Anderson se je z Rickom prvič poročila leta 2007, nato pa po le dveh mesecih ugotovila, da nista za skupaj. Ločitev je menda spodbudila ona, razlog pa naj bi bila moževa nezvestoba. In čeprav po sedmih letih menda vse pride prav, to nikakor ni veljalo za njenega bivšega moža. Tokrat sta se razšla po šestih mesecih. Čeprav se je govorilo, da je razlog njegova dolgočasnost, se je zdaj izkazalo, da gre najverjetneje za iskrico nekdanje ljubezni, ki se je znova vnela med njo in Zitom. Pamela nikoli ni skrivala, da sta si z Zitom všeč. »Med nama je od nekdaj obstajala živalska strast,« je dejala.

Rada obuja romance z bivšimi

»Mislila sem, da je seks pri štiridesetih dolgočasen, vendar pravzaprav uživam v svoji seksualnosti,« je nekoč dejala, pri čemer naj bi ciljala na Zita. Pamela in Chuck sta se nekaj časa strastno zabavala, bilo je leta 2007. Čeprav je razmerje imelo bolj kratek rok trajanja, je bilo to, kot kaže, dovolj dolgo obdobje, da je svetlolaska pozabila bivšo ljubezen in po ločitvi obnovila zvezo.

Pamela je sicer znana po tem, da rada obuja romance z bivšimi. Po razpadu zakona s prvim možem, razvpitim bobnarjem Tommyjem Leejem, ki mu je povila dva sinova, se je z njim zapletla še dvakrat, vsakokrat neuspešno. Zato se nihče ni čudil, da je obnovila razmerje z Rickom. »Nikogar drugega si ne želim spoznati. Čudovit moški je, z njim sem srečna, zadovoljni pa sta tudi najini družini, kar je edino resnično pomembno,« je trdila še nedolgo tega in se pošalila, da je že drugo razmerje z Rickom nekakšna reciklaža. Bližnjih vseeno ni prepričala, da bo drugi poizkus skupnega življenja kaj bolj uspešen. »Njun zakon ne bo obstal. Pam ima rada slabe fante, Rick pa je predober in dolgočasen,« je komentirala oseba, ki dobro pozna oba vpletena – in ni se zmotila.

Deli s prijatelji