VOŠČENA LUTKA

Voščena tolažba

Objavljeno 29. julij 2014 23.06 | Posodobljeno 29. julij 2014 23.06 | Piše: E. B.
Ključne besede: Ryan Gosling

Ryan Gosling je vroč tudi v znamenitem londonskem muzeju Madame Tussauds.

Zvezdnik je pred drvečim taksijem rešil zamišljeno novinarko.

Čeprav je srečno zaljubljen in bo čez nekaj mesecev tudi očka, ga lahko poljubi vsaka: no, vsaj njegovo voščeno lutko, ki jo goreče oboževalke v znamenitem londonskem muzeju Madame Tussauds že oblegajo.

Ga je ujela v past?

Ryan Gosling zdaj ponosno stoji ob številnih drugih zvezdnikih in vplivnežih sredi ugledne ustanove in je zadnje čase nedvomno v središču pozornosti, a tako bo le še kratek čas, kajti konec poletja bo Ryan z nekaj drugimi spomeniki poletel čez lužo, v muzej v Orlando na Florido. Lutka bo tako voščena tolažba za oboževalke, ki bodo 33-letnega Ryana v prihodnje morda redkeje občudovale v medijih in na bleščavih dogodkih.

Njegova sedem let starejša partnerica Eva Mendes je že sedem mesecev noseča, in kot kaže, pričakuje dečka! Igralca, ki se sestajata že tri leta, sta se sicer pred časom razšla, a sta se potem znova pobotala – ni pa znano, ali sta sklenila kompromis zavoljo otroka ali ju je ta presenetil pozneje, potem, ko sta se odločila za novi začetek. Zlobni jeziki celo opletajo, da je lepa Eva Ryana, ki se je z vsemi štirimi upiral starševstvu, ujela v past, a par je takšna namigovanja odločno zanikal: nosečnost ju je resda presenetila, a si otroka kljub temu srčno želita.

Kakor koli že, par zdaj išče nov dom, kjer bo z otrokom zaživel kot družina, Ryanovo stanovanje, v katerem je dolga leta živel kot eden najbolj zaželenih hollywoodskih igralcev, je pač premajhno za tri.

Deli s prijatelji