TEŽKI ČASI

Voditeljica objavila fotografijo po operaciji tumorja na možganih

Objavljeno 15. december 2017 19.02 | Posodobljeno 15. december 2017 19.03 | Piše: A. K.

Prestala je hude čase, danes je optimistična.

Maria Menounos po operaciji.

Priljubljena televizijska voditeljica Maria Menounos (39) je v začetku tega leta izvedela, da boleha za tumorjem na možganih. Operirali so jo, pred nekaj dnevi pa je s svojimi oboževalci delila posnetke, ki so nastali takoj po operaciji.

»Še vedno ne moremo verjeti, da lahko po takem posegu ješ in govoriš. Takrat sem zelo težko imela odprte oči, vse sem videla dvojno,« je odprla svoje srce in se oboževalcem zahvalila, da so ji stali ob strani v težkih trenutkih, ob tem pa je opogumila vse tiste, ki se borijo z zahrbtno boleznijo.

Marii so zdravniki tumor uspešno odstranili, danes pa je hvaležna za težko preizkušnjo, saj pravi, da je bila ta darilo. »Morala sem spremeniti svoje življenje,« je še povedala. 

 

This video was taken 24 hours after my brain surgery. I still can’t believe that you can eat and speak normally so soon after. It was hard to keep my eyes open bc i was seeing double at this point. I’ve received so many messages from people saying that my story has helped them, and on my 6 month anniversary I wanted to share this so if you are about to go through this you can see with your own eyes what it can be like. Everyone is different...but if I can ease your fears a bit I would like to. Also want to stress the importance of friends! @alyssawallerce my best friend of 26 years was by my side for months and she fed me this first meal (broth)...it’s a journey and you need help so Don’t be afraid to ask for it. Forever grateful to alyssa and all my amazing friends who helped me through this!

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on

Deli s prijatelji