ZALJUBLJENCA

VIDEO: V Parizu se že kaže z
 italijanskim režiserjem

Objavljeno 19. november 2015 21.58 | Posodobljeno 17. november 2015 14.49 | Piše: E. B.

Vnukinja prelestne Grace Kelly po romantičnem sprehodu na večerjo v dvoje. Charlotte Casiraghi naj bi se odselila od partnerja in se vrnila na monaški dvor.

Prelepa vnukinja prelestne Grace Kelly nikoli javno ne razpreda o svojem zasebnem življenju, tako se ni zmenila niti za govorice, da je njeno razmerje z dolgoletnim partnerjem in očetom njunega sina na majavih tleh. Toda Charlotte Casiraghi se v javnosti že kaže z novim izbrancem, italijanskim režiserjem Lambertom Sanfelicejem.

Fotografije španske izdaje revije Hello! prikazujejo nasmejani par na romantičnih pariških ulicah, družbo jima je delal le Charlottin pes. O sinčku Raphaëlu, ki bo decembra upihnil drugo svečko, ni bilo ne duha ne sluha, očitno je bil takrat v varstvu očeta, 44-letnega francoskega igralca Gada Elmaleha. Kakor koli že, 29-letnica si je vsekakor vzela čas za domnevnega novega izbranca, po celodnevnem sprehajanju po romantični prestolnici sta si namreč privoščila še večerjo v dvoje v elitni restavraciji v središču. Francoski mediji sicer že nekaj časa poročajo o težavah v razmerju med pripadnico knežje rodbine in domačim zvezdnikom, po nekaterih navedbah naj bi se Charlotte že izselila iz skupnega stanovanja in se vrnila na monaški dvor. Kako sta se nekdanja zaljubljenca, ki sta se začela sestajati 2011., javnosti pa sta se nazadnje na videz srečna pokazala julija na poroki Pierra Casiraghija, ko se je glasno šušljalo celo o njuni morebitni zaroki, dogovorila glede skrbništva nad sinčkom, ni znano.

Kakor koli že, razhod, če ga je predlagala 29-letnica, je gotovo velik udarec za Gada, ki je po sinovem rojstvu menda opustil divje ponočevanje, po večeru na odru je raje pohitel v objem lepe izbranke in prikupnega sinčka. Malo je tudi znanega o 40-letnem režiserju, ki je očitno osvojil srce lepe jahačice in fotomodela. Mediji poročajo, da je študiral režijo na ugledni newyorški univerzi, ustvaril je več kratkih filmov, nedavno pa je predstavil tudi prvi celovečerec, Klor. 

Deli s prijatelji