NOSEČNIŠKE NEVŠEČNOSTI

VIDEO: Ustnice niso posledica operacije, reva je tako otečena

Objavljeno 16. marec 2017 20.22 | Posodobljeno 16. marec 2017 20.24 | Piše: P. Pa.

Ena najbolj znanih nosečnic ta hip očitno ne more ubežati nosečniškim tegobam.

Menda niso povečane, ustnice so otečene zaradi nosečnosti.

Noseča zvezdnica Beyonce navdušuje z vsem, kar naredi. Kar objavi na družabnih omrežjih, se nemudoma znajde pod drobnogledom medijev, njenih oboževalcev ali kritikov.

V teh dneh je Beyonce dvignila prah z objavo na instagramu, kjer ponosno razkazuje svoj nosečniški trebušček. A bolj kot trebušček so tokrat pozornost pritegnile njene ustnice, ki naj bi bile po prepričanju mnogih veliko bolj bujne kot nekdaj.

»Njene ustnice so bile kot pri Cameron Diaz, zdaj je kot Jay Z,« je zapisala ena izmed njenih oboževalk. Pritegnile so tudi pozornost estetskega kirurga Nestorja Demosthenousa, ki je dejal, da se z letala vidi, da si Beyonce ni povečala ustnic, vzrok za bujen volumen naj bi tičal v nosečnosti.

»Ni neobičajno, da nosečnici v drugem ali tretjem tromesečju otečejo ustnice,« je dejal Nestor. Pogosto se tudi zgodi, da ženskam v nosečnosti zastaja voda, ki se običajno nabira v nogah, gležnjih, stopalih, občasno pa se to zastajanje vode opazi tudi na rokah in obrazu.

Mnogi so se obregnili tudi ob njeno opravo na podelitvi grammyjev. Prepričani so bili, da je z globokim dekoltejem pretiravala, spet drugi pa so jo branili in dodali, da še nikoli ni bila videti bolje.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Deli s prijatelji