PRAVA LIMONADA

VIDEO: Mirela samska le par dni. Poglejte, s kom je zdaj

Objavljeno 08. julij 2017 21.22 | Posodobljeno 08. julij 2017 21.24 | Piše: P. Pa., Mo. S.

Pravi, da se še nihče ni zanjo boril na tak način, kot se Mili.

Mirela Lapanović.

Oči oboževalcev resničnostnega šova Pari so uprte v slovensko starleto Mirelo in njenega Milija. Happy TV poroča, da se vsi sprašujejo, kaj se dogaja med njima, in z nestrpnostjo pričakujejo, kaj se bo izcimilo iz njune televizijske zveze.

»Samo to lahko povem, da je to prava ljubezen. To je več kot ljubezen … Verjamem v naju. Osvojil me je s tem, ker je bil najbolj iskren moški v hiši, ki se je boril zame. Mislim, da me še ni nihče na tak način ljubil,« je že pred dnevi dejala Mirela. Potem pa se je vse obrnilo. In še enkrat.

V zvezi, samska, v zvezi ...

Čeprav je bila pred nekaj dnevi (spet) samskaimage, je v petkovi oddaji Upoznajte Parove na Happy TV sledil nov preobrat, svoj status na facebooku pa je spet spremenila v »v zvezi«. In kaj tako usodnega se je dogajalo v omenjeni oddaji? Kot gost na kavču je sedel tudi Mili, Mirelo pa so poklicali po telefonu. Pojasnila je, da je bila nanj res jezna, ker je ni pospremil v Slovenijo, zdaj pa to obžaluje. »Ljubila sem ga v hiši, ljubim ga zdaj in ljubila ga bom vse življenje,« je dejala vsa medena in priznala, da se je v trenutkih, ko ga je poslušala, ponovno zaljubila vanj.

Na vprašanje, kaj je na vso njeno dramo rekel njen (bivši) Andrej, pa je odvrnila, da se je s tem dejstvom pomiril in dojel, da nima smisla, da se spet vračata v zvezo. »Dober človek je, našel bo svojo sorodno dušo,« je dejala, o sebi pa, da je našla ljubezen svojega življenja in da je srečna.

Naj traja ...

Poslušajte njen govor:

Deli s prijatelji