BBC

VIDEO: Milo Kunis rešil nerodni novinar

Objavljeno 06. marec 2013 14.11 | Posodobljeno 06. marec 2013 14.12 | Piše: Da. M.

Rutinske in dolgočasne intervjuje je popestril neizkušen novinar.

9. Ukrajina. Na fotografiji Mila Kunis, ameriška igralka ukrajinskega rodu.

Povsem predvidljivi in rutinski intervjuji, ki jih igralci opravljajo ob začetkih predvajanja filma, se lahko spreobrnejo tudi v povsem drugačno izkušnjo. Intervju, ki ga je Chris Stark opravil z igralko Milo Kunis, bo mlademu novinarju za vedno ostal v spominu.

»Prijatelji hodijo v običajne službe, jaz pa delam intervju z Milo Kunis. Težko mi bodo verjeli. Upam, da bom dobil kakšno pijačo na ta račun,« je povedal Chris Stark, Mila pa ga je spodbudila, da mu gre odlično. Potem sta spregovorila o Chrisovi najljubši pijači, in ko je Mila izvedela, da ima novinar najraje priljubljeno zeliščno pijačo, je dejala, da je ta preprosto ogabna. »O mojbog, to mora biti najslabša pijača,« je komentirala mešanico, s katero si Chris krajša večere s prijatelji. Nerodni novinar se je vživel v klepet o žuranju in Mili naštel vse svoje prijatelje.

image

Ko se je le vrnil k svojim vprašanjem o aktualnem filmu Mogočni Oz, ki ga Kunisova trenutno predstavlja, mu je igralka dejala, da ji zdijo njegova netipična vprašanja veliko bolj zabavna od rutinskih intervjujev. Tako sta nadaljevala pogovor o nogometu, Chris pa je spet kmalu zašel v osebno izpovedovanje. »To je najboljši intervju, ki sem ga imela danes. Rotim te, le nadaljuj v tem slogu,« je bila iskrena Mila.

Sproščen pogovor je zmotila menedžerka, ki je želela, da se zastavljena vprašanja nanašajo na film, kar je Kunisova rešila tako, da je brez vprašanj pojasnila vse, kar je vedela, da mora povedati. Ko je končala opisovanje filma, jo je Chris brez ovinkarjenja vprašal, ali bi bila njegova spremljevalka na prijateljevi poroki. »Takrat snemam film, čisto zares,« ga je zavrnila Kunisova, ki je bila nad BBC-jevim radijskem novinarjem sicer odkrito navdušena. 

Deli s prijatelji