OKUŽEN ŠTIRI LETA

VIDEO: Charlie Sheen: Imam hiv, dvakrat sem seksal brez zaščite

Objavljeno 17. november 2015 15.02 | Posodobljeno 17. november 2015 16.56 | Piše: A. L.

Potrjeno: slavni igralec iz serije Dva moža in pol ima hiv,

»Tukaj sem, da povem, da sem hiv pozitiven,« je voditelju oddaje Today Mattu Laurenu povedal igralec Charlie Sheen. Javno priznanje se je zgodilo le nekaj dni za tem, ko se je po Hollywoodu kot strela z jasnega razširila novica, da je eden od znanih igralcev zbolel za neozdravljivo boleznijo. Nemudoma so se pojavila ugibanja, da gre za Sheena.

Sheen v intervjuju, kot poroča Daily Mail, priznava, da je za okužbo izvedel pred okoli štirimi leti, kako ga je staknil, pa ne ve čisto natančno. Nekaterim je za okužbo povedal, saj jim je zaupal, nekaterim pa je moral za molk tudi plačati. Na vprašanje, ali danes še komu plačuje, odgovarja, da od danes naprej nič več: »Mislim, da se bom danes osvobodil tega zapora.« Igralec sicer zavrača možnost, da bi še na koga prenesel virus, saj niti sam ne ve kako ga je dobil. Poudaril je, da vseskozi misli na zaščito, a obenem priznal, da se je od postavljene diagnoza, dvakrat vdal posteljnim užitkom brez zaščite.

50-letnik je prepričan, da virusa ni mogel prenesti na drugo osebo. So se pa že pojavili dobro obveščeni, ki trdijo, da je seksal z različnimi ženskami, ne da bi jih seznanil o svojem zdravstvenem stanju.

 

Deli s prijatelji