SLOVO

VIDEO: Ceca umorjeni Tijani posvetila pesem

Objavljeno 10. avgust 2014 12.41 | Posodobljeno 10. avgust 2014 12.41 | Piše: Ma. F.

Družina morilca Dragana Đurića je zaradi grozljivega dejanja izpostavljena številnim grožnjam, ki prihajajo tudi iz Slovenije.

SUBOTICA – V petek so v Subotici k večnemu počitku položili umorjeno 15-letno Tijano Jurić, ki je sočutje prebudila v mnogih srcih. Tudi estradnikov se je tragedija močno dotaknila. Pevka Ceca Ražnatović je na petkovem koncertu na festivalu Guča preminuli Tijani posvetila pesem Pile, ki jo je odpela zelo čustveno. Obiskovalce koncerta je ganila do solz.

Smrt najstnice se je dotaknila tudi pevke Seke Alekšić, ki je o Tijani pisala v svojem blogu. »Tijana, angel, počivaj v miru,« je zapisala in družili izrazila sožalje.

Grožnje morilčevi družini

Družina morilca Dragana Đurića je zaradi grozljivega dejanja izpostavljena številnim grožnjam, ki prihajajo tudi iz Slovenije, piše Telegraf. Njegova sestra Aleksandra Tomić je otrokom prepovedala gledanje televizije, saj noče, da bi otroci izvedeli, kaj je storil njihov stric. Člani družine so zaradi umora v šoku, saj ne morejo razumeti, kako je njihov sorodnik lahko storil kaj takega. Čeprav niso krivi za to, jih je močno sram, prek spleta pa se soočajo z grožnjami in ustrahovanjem.

 

 

Deli s prijatelji