NE MORE SPATI

Vesoljci bodo pristali 
in iztrebili človeštvo

Objavljeno 18. december 2015 13.02 | Posodobljeno 18. december 2015 13.02 | Piše: T. P.

Igralka Jennifer Lawrence ne more spati zaradi strahu pred nezemljani.

Mnogi so prepričani, da so zgodbe o malih zelenih ali sivih možičkih iz vesolja le odlična snov za napete zgodbice za lahko noč in neizčrpen vir v znanstveni fantastiki. Precej pa jih je, ki verjamejo v življenje onkraj našega planeta. Pristanek zunajzemeljskih bitij naj bi že nestrpno, vse od otroških let, pričakovala Rihanna, vanje pa z vsem srcem verjamejo tudi Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, David Bowie, Robbie Williams in Olivia Newton-John. 
Vsi tisti, ki verjamejo v obstoj vesoljcev, se verjetno sprašujejo, ali so prebivalci drugih planetov naprednejši in prijateljsko naravnani ali jih žeja po nadvladi človeški rasi. No, ameriška igralka Jennifer Lawrence pozna odgovor: če ali ko bodo prišli nezemljani, bodo ti prispeli na naš planet z eno samo misijo – uničiti zemljane! »Če pogledamo zgodovino, vemo, da bomo ob srečanju pobili drug drugega,« meni zvezdnica.

Nezemljani ji kratijo spanec, ko se zazre v zvezdnato nebo, pravi, si predstavlja vesoljske ladje, polne vesoljčkov, ki bodo pristali na Zemlji in iztrebili našo raso. »Poglejte filme in zgodovino! Verjetno ne bodo prišli k nam z mislijo, da se moramo razumeti in pravljično sobivati. Verjetno nas bodo hoteli uničiti. Le poglejte si kateri film s Tomom Cruisom!« je spomnila na uspešnico Vojna svetov izpred desetih let. In z njo verjetno deli mnenje tudi hollywoodski težkokategornik, saj naj bi pred sedmimi leti zgradil podzemni bunker, kamor bi pred napadom nezemljanov pobegnil s svojo družino.

Svetlolasa Jennifer je dodala, da jo teži tudi, ker naj bi »pred časom, ne vem, točno, kdaj, v vesolje poslali kapsulo z informacijami, da je naš planet Zemlja. To me pošteno mori – Zemlja je namreč tudi moj naslov, a so ga izdali. In nihče ne ve, v čigave roke bo kapsula prišla!«

V zvezi z vesoljci jo muči negotovost, že zdaj pa ve, kako si želi biti pokopana. »Krsta in steza za bob – to vam pove vse,« pravi 25-letna oskarjevka in malce bolj razumsko razloži, kaj misli, da se zgodi po smrti. »Tvojo bolniško posteljo dajo komu drugemu.«

Deli s prijatelji