ODBRZELA Z AVTOM

Umirajočega moškega pustila pred bolnišnico

Objavljeno 02. december 2017 19.48 | Posodobljeno 02. december 2017 19.48 | Piše: T. P.

Nekdaj najbolj srhljivo filmsko dekle za rešetkami. Daveigh Chase se je vozila z ukradenim avtom.

Bila je bolj grozna in srh vzbujajoča kot hollywoodski zvezdniki Mike Myers, Colin Farrell, Willem Dafoe in Daniel Day-Lewis v vlogah filmskih zlikovcev. Leta 2002 je imela Daveigh Chase komaj 12 let, ko je kot bledi deklič v srhljivki Krog osvojila nagrado MTV za naj filmskega zlobneža. Očitno pa ni najbolj pridno in umirjeno dekle niti v resničnosti, saj je 27-letnica letos že drugič prišla navzkriž z zakonom.

Leto 2017 je slabo začela in kaže, da ga bo tako tudi končala. Tokrat je bila v priporu, ker jo je policija zalotila med vožnjo z ukradenim avtomobilom. No, Daveigh je bila le sopotnica v beemveju, ki si ga je za malce veseljaške norije po cestah »izposodil« njen prijatelj, a je kljub temu sokriva. Zato je še v celici, saj še ni plačala 25 tisočakov varščine.

Februarja so jo prijeli zaradi za zdaj neznanega prometnega prekrška. A ji ne bi prišli na sled, če ne bi pred bolnišničnim pragom odvrgla moškega, ta pa je umrl, še preden so mu zdravniki lahko pomagali.

Tedaj se je vse do jutranjih ur družila z neimenovanim moškim, ki je večer sklenil s prevelikim odmerkom drog. Poskušala mu je pomagati, vendar tega ni izpeljala najbolje in do konca. Z njim v avtu je odbrzela do losangeleške bolnišnice in ga, ne da bi koga poklicala na pomoč, pustila pred vhodom in oddrvela. Ko so ga zdravniki našli, je bil že mrtev, domnevno zaradi prevelika odmerka. Policija je dobila namig, da je bila Chaseova tista, ki je z njim preživela zadnje trenutke. 
 

Deli s prijatelji