BOGATI O DENARJU

Umazanije: od povprečnega Ashtona Demi zahteva milijone

Objavljeno 08. marec 2013 15.06 | Posodobljeno 08. marec 2013 15.06 | Piše: T. L.

»Dokler se nista poročila, je bil povprečen igralec. Njegova kariera je začela cveteti, ker je bil Demijin mož,« zahtevo po denarju pojasnjuje igralkin odvetnik.

Že eno leto nista skupaj.

Na plano so začele kapljati umazane podrobnosti ločitve med Demi Moore in Ashtonom Kutcherjem. Demi namreč ločitvenih papirjev ne želi podpisati, dokler ji Ashton ne izplača polovice zaslužka, ki je kapnil na njegov račun, potem ko jo je zapustil. Zahteva namreč, da ji Ashton plača nič manj kot 18 milijonov evrov.

»Dokler se nista poročila, je bil povprečen igralec. Njegova kariera je začela cveteti, ker je bil Demijin mož,« je dejal igralkin odvetnik. Čeprav sta se razšla leta 2011, je Demi (50) šele predvčerajšnjim uradno zahtevala ločitev. Medtem ko je Ashton dokumente predal že pred tremi meseci, je Demi zavlačevala, saj je upala, da se bosta o razdelitvi premoženja lahko dogovorila zunaj sodnih dvoran. Mimogrede: Demi je 'težka' 130 milijonov evrov, Ashton pa 122. Le v lanskem letu je s serijo Dva moža in pol (Two and a Half Men) zaslužil več kot 18 milijonov evrov. 

Skupuški Ashton

»Važen je in skopuški. Ne da ji polovice bogastva, ker meni, da si ga Demi ne zasluži. Čeprav se za svetovno popularnost lahko zahvali samo njej, se mu zdi, da ji ni nič dolžan,« pravi Demijin odvetnik. Če se Demi in Ashton ne bosta kmalu dogovorila, bo premoženje razdelilo sodišče v Los Angelesu. In glede na to, da nobena od strani ne popušča, je to očitno tudi najverjetnejši scenarij.  

Kutcher, ki je že dlje časa v razmerju z Milo Kunis, je bil doslej na pogovorih menda jezen in redkobeseden. »Rekel bi celo, da se je obnašal sovražno. Po več kot letu dni poskusov, da se dogovorita, Demi ne bo odnehala. Odvetniki se trudijo, da bi se igralca dogovorila zunaj sodnih dvoran, saj bi sicer vse umazanije priplavale na površje,« pa je povedal vir blizu nekdanjega para. 

Drugače kot Ashton je bil Demijin bivši mož Bruce Willis precej večji gospod: po ločitvi je Demi za 13-letni zakon dobila 69 milijonov evrov.

Deli s prijatelji