OČKA

Trapasto srečen bo četrtič očka

Objavljeno 15. november 2015 08.26 | Posodobljeno 15. november 2015 08.26 | Piše: T. P.
Ključne besede: James Van Der Beek

Igralec James Van Der Beek bo v petih letih že četrtič zibal.

S seboj prinesejo hrup. Stanovanje skoraj ne more biti več pospravljeno, saj vsepovsod ležijo igrače. Spopadaš se s previjanjem in neprespanimi nočmi, pozneje skrbmi. Pa vendar so kljub temu otroci tisti, zaradi katerih ti uspe z obema nogama obstati na trdnih tleh in zaradi katerih se ti srce napolni z neizmerno radostjo. O tem je prepričan vsaj igralec James Van Der Beek, ki je zdaj že četrtič v petih letih lahko svetu zakričal, da bo postal očka.

V sedmih letih zakona z igralko Heather McComb ni nikdar zakorakal na pot očetovstva. Toda poročni zvonovi, ki so zvezdniku najstniške serije Simpatije in njegovi izbranki Kimberly Brook zaigrali leta 2010, še niso niti dobro odzveneli, ko ju je že mesec dni po izmenjavi svečanih zaobljub ljubezni pozdravil jok njune prvorojenke Olivie. Dve leti pozneje se ji je pridružil bratec Josh, pred 21 meseci pa sta malčka dobila še tretjega člana za igro, sestrico Annabel. Toda trije otroci za zvezdnika očitno še niso bili dovolj, saj se počuti že »trapasto srečnega in blagoslovljenega«, ker lahko vnovič gladi vse bolj zaobljeni trebušček svoje Kimberly. »Neizmerno hvaležna sva, da lahko poveva, da sva že v četrto noseča,« je še pridala Kimberly, pod srcem katere spet raste novo življenje.

Ob dela prostih dneh sicer pogreša lenobno poležavanje v postelji, vendar je to edini minus, ki ga prinese očetovstvo. Komaj namreč čaka, da bo spet visoko zavihal rokave in se lotil previjanja novorojenčka. »Otroci so najboljši temelj, zaradi njih veš, kaj je resničnost. Ko stopim čez domači prag, vem, da moram z obema nogama stati na tleh, ne tavati med oblaki,« pravi igralec, ki ga je pred tremi leti, ko je pričakoval prihod otroka številka tri, sicer malce skrbelo, kako jima bo s Kimberly uspelo ukrotiti kar tri navihančke. »Že z dvema imava včasih polne roke dela. Vem pa, da bo to kmalu postalo še zahtevneje,« je tedaj naznanil Annabelin prihod. A nato očitno spoznal, da sta z ženo kos trem otročičkom. In če jima je uspelo ukrotiti tri, jima bo uspelo tudi s četrtim. 

Deli s prijatelji