REŠEN

Tožbe ne bo!

Objavljeno 14. december 2017 13.43 | Posodobljeno 14. december 2017 13.45 | Piše: T. P.

Pred dvema letoma je v njegovi garaži v Malibuju nenadoma izbruhnil ogenj in se bliskovito razširil na posest soseda.

Očitno se je izmazal z zunajsodnim kompromisom. Foto: Guliver/Getty Images

Prav po bondovsko – elegantno, brez pompa in malce skrivnostno – se je Pierce Brosnan rešil tožbe, ko ga je hotela zavarovalnica minuli mesec zvleči na sodišče, češ da naj bi zaradi nepazljivosti in malomarnosti zanetil požar in pri sosedu povzročil milijonsko škodo. A če so še pred tedni zahtevali povračilo vseh stroškov popravil, so z zavarovalnice zdaj prosili sodnika, naj tožbo opusti. Najverjetneje zato, ker je Brosnan z njimi sklenil zunajsodno poravnavo.

Požar naj bi ob siceršnjih težavah z električno napeljavo zanetilo zvezdnikovo malomarno odlaganje smeti.

Pred dvema letoma je v njegovi garaži v Malibuju nenadoma izbruhnil ogenj in se bliskovito razširil na posest soseda Alexandera Haagena, po pol ure gašenja ga je ukrotilo šele 20 gasilcev. Za seboj pa je pustil črno pogorišče in za milijon škode. To je Haagenu izplačala njegova zavarovalnica, nato pa se z zahtevo po poplačilu obrnila na hollywoodskega zvezdnika. Očitali so mu, da je malomarno odvrgel smeti, te pa so se nato ob težavah z električno napeljavo, ki jih Pierce ni odpravil, vnele in zanetile ognjeni pekel.

Milijon ni malo, a lahko bi bilo precej huje, med nesrečo je bil namreč igralec z ženo Keely in sinovoma Dylanom in Parisom doma, a jim je še dovolj hitro uspelo pobegniti na varno. Ko so prišli gasilci, je zvezdniška družinica sedela na varnem v njihovem avtomobilu pred hišo.

Deli s prijatelji