STEFAN KAPIČIĆ

Srbski šarmer je osvojil Hollywood

Objavljeno 03. december 2017 12.35 | Posodobljeno 03. december 2017 12.36 | Piše: T. P.

Stefan Kapičić zaigral ob Ryanu Reynoldsu v hitu Deadpool. Skrivaj se je poročil z dolgoletno izbranko, hrvaško igralko Ivano Horvat.

Stefan se počasi prebija med hollywoodsko elito. Foto: facebook

Lani, ko mu je uspel prvi pomembnejši met, je morda mislil, da so se mu uresničile največje sanje. Beograjski lepotec Stefan Kapičić, ki je osvojil tudi naše televizijsko občinstvo, predvsem z nadaljevanko Larina izbira, si je že pred časom začel utirati pot v ameriško filmsko srenjo, lani pa je postal del Marvelovega stripovskega vesolja in v uspešnici Deadpool ob hollywoodskem težkokategorniku Ryanu Reynoldsu posodil glas ruskemu mutantu Colossusu. »Že prej sem snemal v Ameriki, a občutek, ko postaneš del Marvelovega vesolja, je neverjeten. Sreče in ponosa, ki sem ju občutil, ne morem niti opisati,« je dejal srbski igralec, ki bo kot Colossusov glas znova zvenel že prihodnje poletje. S tem so se mu začela odpirati vrata filmske meke, terno pa je zadel tudi v zasebnosti. V krogu le najbližjih je namreč zakorakal pred oltar.

Leta 2011 se je pridružil igralski zasedbi priljubljene hrvaške telenovele Dubrovniška zora, ki mu je dve leti pozneje spremenila življenje. Tedaj se mu je pred kamerami pridružila hrvaška lepotička, 10 let mlajša Ivana Horvat, in mu ukradla srce. »Ob njej sem našel mir,« je dejal, že hitro prepričan, da je v temnolaski našel svojo boljšo polovico. »Izvrstno se razumeva. Sam sem strelec, Ivana pa oven – oba sva torej ognjeno astrološko znamenje, a med nama ni sporov in prepirov, ampak popolna harmonija. Z njo sem srečen in le upam, da bo trajalo, kolikor dolgo je le mogoče.« A vendar občutkov sreče ni prepustil usodi, temveč je izbranko svojega srca po letu in pol romance, v iztekanju leta 2015, zaprosil za roko, njen tako želeni da pa sta proslavila z odhodom v kino. Z ogledom znanstvenofantastičnega hita Vojna zvezd: Sila se prebuja. A čeprav sta si tam in tedaj obljubila, da bosta skupaj osivela in se postarala, o poročnih zvonovih ni bilo niti besede. Verjetno tudi zato, da bi bil ta posebni dan resnično le njun in mu čarobnosti ne bi ukradli mediji. Kar jima je tudi uspelo, saj sta si v Los Angelesu, kjer sta si ustvarila dom, zdaj dahnila obljube večne ljubezni.

Bila sta le ona dva in nekaj najbližjih. »Res je, poročila sva se in sva že nesramno srečna. Obred je bil čudovit, a podrobnosti ne bova delila,« je novico potrdil Stefan, vir pa je še izdal, da sta se po zasebni ceremoniji v Kaliforniji v krogu najbližji prijateljev odpravila še na večerjo, kjer sta očitno že delala načrte za prihodnost, saj naj bi bila glavna tema pogovora njun bodoči naraščaj. 

 

Deli s prijatelji