BORBA Z ALKOHOLOM

Šok! Po poroki mu je žena ušla s slačifantom

Objavljeno 16. april 2017 20.22 | Posodobljeno 16. april 2017 20.33 | Piše: T. P.

Verne Troyer, ki je zaradi alkohola enkrat že skoraj umrl, spet pristal v bolnišnici.

Že dolgo se bori z odvisnostjo od alkohola, upreti se mu ni mogel niti pred televizijskimi kamerami.

Močno mu je spodneslo tla pod nogami. Kajti četudi je miniaturni zvezdnik Verne Troyer, ki se ga spomnimo predvsem kot pomanjšanega dvojčka Doktorja Zlobe iz filmov o Austinu Powersu, že večkrat pristal za zidovi rehabilitacijske klinike in je leta 2002 le za las ušel smrti zaradi zastrupitve z alkoholom, je zdaj spet prijel steklenico. In znova brez kakršne koli mere, tako da je pred dobrim tednom pristal v bolnišnici. Od tam se v naslednjih dneh ne bo vrnil v udobje doma, saj se je odločil, da spet prestopi prag klinike za zdravljenje odvisnosti in poskuša žganega vraga enkrat za vselej ugnati v kozji rog.

Pijan tudi pred kamere

Nikakršna skrivnost ni, da je le 81 centimetrov visok zvezdnik v preteklosti razvil pretirano ljubezen do omamne kapljice. Ne le da je vsakokrat, ko je njegovo popivanje povsem ušlo izpod nadzora in je šel na zdravljenje, to končalo na naslovnicah tabloidov, skušnjava je bila včasih prevelika tudi tedaj, ko je moral stopiti pred televizijske kamere. In se je prednje kar prikobacal. Ko je leta 2005 postal del resničnostne oddaje The Surreal Life, se je, seveda v pijanski vročici, pred kamerami – in svetom – slekel do golega in nato uriniral na tla. Štiri leta pozneje je, ko je začasno domovanje našel v hiši Velikega brata slavnih, posegel po pijači, se vsedel na skuter in trčil v vrata. Kar pa je še vedno bolje kot skoraj usodna zastrupitev z alkoholom leta 2002, ko se je v nesreči in obupu, ko je njegova novopečena žena, manekenka Genevieve Gallen, manj kot en mesec po njunem poročnem dnevu skočila v objem striptizerja, zatekel v pozabo alkoholnih hlapov.

Borba ne bo lahka

Kaj je botrovalo njegovemu tokratnemu zdrsu v alkoholno brezno, ni znano. Znano je le, da so ga morali hospitalizirati, zaradi česar se je zvezdnik odločil nagovoriti oboževalce in malce razkaditi njihove skrbi, češ da bo poskušal svojo težavo rešiti. »Vsi veste, da sem se z odvisnostjo od alkohola že boril. To sicer nikakor ni bila lahka borba, a puške ne bom vrgel v koruzo, ampak se boril. Vsak dan posebej,« se je oglasil in nadaljeval, da je že več kot en teden na zdravljenju v bolnišnici, »odločil pa sem se, da od tu prostovoljno odidem v rehabilitacijsko kliniko, da dobim zdravljenje, ki ga potrebujem«. Prepričan je, da mu bo ob vsej podpori, ki mu jo s sporočili izkazujejo oboževalci, gotovo uspelo. T. P. Ko mu je žena Genevieve le malce po poroki ušla s striptizerjem, je zaradi zastrupitve z alkoholom skoraj umrl. Že dolgo se bori z odvisnostjo od alkohola, upreti se mu ni mogel niti pred televizijskimi kamerami. Zaradi nagibanja steklenice je spet končal v bolnišnici. Zvezdnik Austina Powersa je prepričan, da mu bo odvisnost tokrat uspelo premagati.

Deli s prijatelji