PRED OLTAR

Sin prinesel prstana

Objavljeno 11. julij 2014 22.08 | Posodobljeno 11. julij 2014 22.09 | Piše: K. C.

Jessica Simpson in nekdanji profesionalni športnik Eric Johnson poročena.

Bila je pop pevka, resničnostna zvezdnica, poročena in nato ločena žena, nato je postala mati, pa še drugič, zdaj pa se je Jessica Simpson z očetom svojih dveh otrok poročila. Njen drugi mož je postal nekdanji profesionalni športnik Eric Johnson.

Novoporočenca sta usodni da dahnila v soboto na ranču San Ysidro v Montecitu blizu Santa Barbare v Kaliforniji. Nevesta je nosila poročno obleko modne oblikovalke Caroline Herrere, narejeno posebej zanjo. Poročni obred je spremljalo več kot 250 povabljencev, je potrdila Jessicina tiskovna predstavnica Lauren Auslander. Med njimi so bili zvezdničini starši Joe in Tina Simpson, njena mlajša sestra, tudi pevka in igralka, Ashlee Simpson, ki je s seboj pripeljala še svojega zaročenca Evana Rossa, in nevestina prijateljica in nekdanja osebna asistentka CaCee Cobb in njen mož Donald Faison. Na svatbi je bilo še nekaj zvezdnikov, denimo Jessica Alba s svojim možem Cashem Warrenom.

Za oba to že druga poroka

Jessica in Eric sta pred dvema letoma dobila prvorojenko Maxwell Drew Johnson, le eno leto pa je star njun sin Ace Knute Johnson, oba sta imela na poroki posebno vlogo – Ace je staršem prinesel prstana, Maxwell pa je pot proti oltarju posula s cvetjem. Med poročnim obredom je odzvanjala instrumentalna verzija pesmi Chrisa Isaaka Wicked Game, poroča tabloid Us Weekly.

»Zelo sva prevzeta od popolne sreče in ljubezni, ker sva se za večno zavezala drug drugemu,« sta 33-letna Jessica in leto starejši Eric ekskluzivno povedala že v soboto po poroki za revijo People. »Reči da pred družino, prijatelji – in najpomembnejše, za najina otroka in naju je bil to najsrečnejši trenutek v življenju.« Zaroko sta oznanila novembra pred štirimi leti. Vir blizu paru pa je sredi maja razkril datum poroke – konec tedna takoj po dnevu neodvisnosti. Sprva sta poročno slavje načrtovala na italijanskem otoku Capri, vendar sta pravočasno sprevidela, da bi od svojih sorodnikov in prijateljev zahtevala preveč, če bi morali poleteti iz Amerike v Italijo.

Oba sta se tokrat poročila že drugič. Jessica je bila od leta 2002 do leta 2006 poročena z igralcem in pevcem Nickom Lacheyjem, Eric Johnson pa se je leta 2005 poročil s Keri Johnson.

Deli s prijatelji