SAMSKA

Sharon Stone pri 56 letih išče fanta

Objavljeno 13. julij 2014 20.19 | Posodobljeno 13. julij 2014 20.19 | Piše: A. J.

Filmska zvezdnica zdaj, ko so njeni trije otroci dovolj veliki, nima več zavor.

Še pred nekaj dnevi so ji mediji pripisovali zvezo s sveže samskim lepotcem Antoniem Banderasom, potem pa je javno povedala, da je trenutno samska. Še več, 56-letna usodna lepotica Sharon Stone je priznala, da išče fanta.

Zapeljiva svetlolaska, ki je zaslovela z nepozabno vlogo pisateljice Catherine Tramell v erotičnem trilerju Prvinski nagon, je odprla srce v oddaji priljubljenega ameriškega televizijskega voditelja Maria Lopeza. »Moji otroci so zdaj dovolj stari, da se lahko začnem zabavati z moškimi. Tega nisem hotela početi, ko so bili še majhni,« je povedala zvezdnica. »Zdaj se končno počutim prijetno, ker delam, kar želim,« je dodala.

Večkrat nagrajena igralka, ki se ponaša tudi z nominacijo za oskarja, ima 14-letnega posvojenega sina iz zakona z novinarjem Philom Bronsteinom. Leta 2005 je posvojila še Lairda Vonneja, zdaj ima devet let, leto pozneje pa še Quinna Kellyja, ima jih osem.

Odnos do otrok je za Stonovo sicer občutljiva tema. Lastnih nima, saj je dvakrat zanosila in obakrat v petem mesecu nosečnosti otroka izgubila. »To je grozno. Obakrat sem morala na operacijo, ker je moj otrok umrl,« je pred časom razkrila zvezdnica. Skrbno varovana skrivnost je prišla na dan eno leto po uničujočem potresu v kitajskem Sečuanu, ko je življenje izgubilo 85.000 ljudi. Stonova, po veroizpovedi budistka, je takrat dejala, da je bil potres 2008. odgovor na ravnanje Kitajske s Tibetom. Pozneje je pojasnila, da je bil njen odziv povezan z zasebno tragedijo. »Takrat se mi je na neki način zmešalo. Grozljivi način, na katerega so tisti ljudje izgubili otroke, me je zelo potrl. S potresom sem se počutila povezano kot kakšna nora mati,« je dejala.

Leta 2008 je zvezdnico doletel še en žalosten dogodek, povezan s sinovi: izgubila je boj za skrbništvo nad prvim sinom Roanom. Tedaj osemletnega fantka ji je sodišče odvzelo, ker je pretiravala v skrbi za njegovo zdravje. Menda mu je celo želela vbrizgati botoks, da mu ne bi smrdela stopala! Roana so dodelili očetu tudi zaradi igralkinega pomanjkanja časa.

Sharon je znana po svojih humanitarnih dejavnostih, tudi o tem je spregovorila v Lopezovi oddaji. Njena neprofitna organizacija Sharity spodbuja slavne, da prispevajo svoja oblačila za dobrodelne dražbe. 

Deli s prijatelji