NA FACEBOOKU

Shakira jih ima že preko 100 milijonov

Objavljeno 21. julij 2014 21.42 | Posodobljeno 21. julij 2014 21.42 | Piše: K. C.

Po SP v nogometu je bilo na njenem profilu na facebooku 100 milijonov oboževalcev.

V videu je tudi noseča Shakira s svojim partnerjem Gerardom Piquejem. Foto: facebook

Že prej je število Shakirinih oboževalcev na facebooku stalno naraščalo, a svetovno nogometno prvenstvo ji je prineslo še mnogo več tistih, ki si želijo izvedeti iz prve roke vse novice o vroči kolumbijski pevki.

Postala je prva zvezdnica oziroma prvi človek, ki jo je na omenjenem družabnem omrežju všečkalo 100 milijonov uporabnikov.

Magično mejo osupljivih 100 milijonov je presegla v petek, 18. julija, in bila nad dosežkom seveda navdušena. »Počaščena in ponižna sem, ker sem dosegla ta mejnik,« je dejala svetlolasa zvezdnica. »Družabna omrežja, še posebno facebook, so pomagala meni in drugim izvajalcem premostiti razkorak med odrom in občinstvom.« Dosežek je zaznamovala z videom svojih najpomembnejših trenutkov na facebooku, ki jih je objavila,od leta 2007, ko se je pridružila družabnemu omrežju. V njem je mogoče videti ovitke albumov, njen nosečniški trebušček, njenega partnerja Gerarda Piqueja in njunega sina Milana. Posnela in objavila je še kratek video, v katerem se je zahvalila oboževalcem, ker jo podpirajo. »100 milijonov prijateljev na facebooku! To je neverjetno! Shak,« je zapisala presrečna Shakira.

Nad veliko oboževalci je bil navdušen celo ustanovitelj in direktor Facebooka Mark Zuckerberg, ki ji je na njenem profilu čestital in dodal: »Kakšen čudovit mejnik za čudovito osebo.« Strani, ki imajo več všečkov kot Shakira, so zgolj tiste, ki se nanašajo na samo blagovno znamko Facebook.

Kako hitro je letos naraščalo število Shakirinih oboževalcev, lahko povedo naslednji podatki. Še februarja, ko je družabno omrežje ob svoji prvi okrogli obletnici objavilo, kateri zvezdniki so najpopularnejši na njem, je zasedala tretje mesto. Že naslednji mesec se je znašla čisto na vrhu, njena popularnost pa je bila vsak teden večja, pridobila je celo milijon oboževalcev v le sedmih dneh. Včeraj jih je denimo imela že preko 100,550.000. S tem se je seveda vpisala v knjigo rekordov.

Dosežek ji je uspel, potem ko je objavila fotografijo sebe na stadionu Maracana v Braziliji. To je tudi najbolj všečkana fotografija na njenem profilu. Ob tem je Shakira zapisala še osupljiv podatek, da bi s svojimi občudovalci lahko napolnila 1359 stadionov Maracana ... Priljubljena, ni kaj! 

Deli s prijatelji