LJUBEZEN

Sešiti si bo dala pet poročnih oblek

Objavljeno 31. oktober 2015 13.54 | Posodobljeno 31. oktober 2015 13.54 | Piše: T. P.

Mary-Kate Olsen in Olivier Sarkozy se bosta poročila najverjetneje poleti.

Prvič ga je zavrnila, lani pa je snubitev sprejela.

Njuna ljubezen, ki je zaradi velike razlike v letih spočetka dvigovala oblake prahu in govoric, se je začela bliskovito hitro poglabljati. Le tri mesece potem, ko je kupidova puščica leta 2012 zadela nekdanjo otroško filmsko zvezdnico Mary-Kate Olsen in francoskega poslovneža Olivierja Sarkozyja, sta se namreč vselila pod skupno streho. A medtem ko so bili njuni začetni koraki morda skoraj malce zaletavi, pa si svetlolaska, kar 17 let mlajša od izbranca, nikakor ne želi na vrat na nos skočiti v zakon. »Načrte za poroko je spremenila že vsaj milijonkrat. Niti njena družina ji ne more več slediti,« je povedal vir in pridal, da se v njenih mislih vendar počasi izrisuje, kakšnega poročnega dne si želi.

Olivierjevi prijatelji natanko vedo, kaj ga je pritegnilo pri mladenki. »Prijazna in zabavna je,« pravijo. Hkrati pa niti on ni nič manj očaral njene družine, prepričane, da je najboljša stvar, kar se ji je kadar koli zgodila. A kljub vsesplošnemu odobravanju je Mary-Kate ljubljenega, ko je ta prvič padel na kolena, zavrnila. »Ni bila še pripravljen na poroko. Za razvajanja ob romantičnih večerjah ji ni mar, a želela se je prepričati, da je dober zanjo. Preden bi storila ta veliki korak, je morala vedeti, da je odločitev pravilna.« Za kar pred slabima dvema letoma očitno še ni mogla dati roke v ogenj. A ko je Sarkozy kakšno leto pozneje, februarja 2014, znova izvlekel zaročni prstan, je slišal besedico, po kateri je hrepenel. Toda kot si je zvezdnica vzela čas za razmislek, ali si z njim želi preživeti preostanek življenja, tako se ji nikamor ne mudi s pripravami na poroko.

Vesta, da sta si namenjena

Najpomembnejše je nared. Vesta namreč, da sta si namenjena, sprejela pa sta jo tudi njegova otroka iz prejšnjega zakona. Toda s podrobnostmi ima blondinka malce več težav. Ne more se namreč odločiti niti, kakšno obleko hoče. »Morda bi bilo najbolje, da si jih dam narediti pet ali šest,« je pred nekaj meseci razglabljala o dilemi. Ki ji je še ni uspelo razrešiti. Vseeno naj bi naredila velik korak pri načrtovanju in si odgovorila na vprašanji, kje in kdaj. »Nagiba se k poletni poroki v Hamptonsu. Najraje junija.« 

 

Deli s prijatelji