IZPOVED

Seksala je z Rooneyjem (25), ker ji drugega ni preostalo

Objavljeno 17. avgust 2011 11.37 | Posodobljeno 17. avgust 2011 12.45 | Piše: P. P.

Svoje telo je začela prodajati, ko je kot mama samohranilka ostala brez službe

Helen je bila z Rooneyjem v času, ko je bila njegova žena noseča

Helen Wood (23) je ena od prostitutk, s katerimi je spal Wayne Rooney (25) v času, ko je bila njegova žena noseča. Helen je v reviji OK povedala, zakaj se je začela ukvarjati s prostitucijo. Svoje telo je začela prodajati, ko je kot mama samohranilka ostala brez službe.

Sama s sinom in brez službe

»Ne verjamem v abortus in tako sem do 19. leta živela s sinom v prikolici. Delala sem kot računovodkinja, a sem dobila odpoved kot tehnološki višek. Morala sem plačati najem prikolice, 500 dolarjev, sicer bi me vrgli ven. Zagrabila me je panika, kje dobiti denar. Nisem imela ne partnerja ne družine, nikogar, ki bi mi lahko pomagal in mi bil v oporo, nahraniti pa sem morala tudi sina,« pravi Helen, ki je po vsem sodeč tudi v vzdržnost nehala verjeti razmeroma kmalu.

Postala je spremljevalka

Eden od kolegov je omenil, da bi lahko služila kot spremljevalka, katerih tržna vrednost je očitno bistveno večja kot običajnih pocestnih sprehajalk ali samostojnih podjetnic prek spleta, pa še lepše se jim reče. »Zdelo se mi je, da je to edini možni izhod. Imela sem srečo, začela sem delati, a ne v bordelu. Moški so se do mene lepo vedli, lepše kot sploh kdaj, prinašali so mi cvetje in kupovali darila. To je bilo kot droga, všeč mi je bil ta tajni svet in všeč mi je bilo, da imam denar za svojega sina,« je bila iskrena Helen, piše Index. Ljubezen nekaterih mater do sinov je očitno res brezmejna.

Deli s prijatelji