SREČANJE

Sarkozyjeva pozdravila Beckhamove v Parizu

Objavljeno 13. marec 2013 12.21 | Posodobljeno 13. marec 2013 12.21 | Piše: E. B.

Beckhamova družina se odlično znajde v francoski prestolnici.

Resda nista več prvi par Francije, a Carla Bruni in Nicolas Sarkozy bosta nedvomno vedno v središču medijskih žarometov – in gotovo prva Francoza v očeh slovitih britanskih zakoncev, Victorie in Davida Beckhama.

Izjemno počaščen

Nogometaša, ki je konec meseca prvič nastopil na zelenici v barvah svojega novega kluba, pariškega Saint-Germaina, med tekmo proti Marseillu, sta na igrišče pospremila in mu hkrati izrekla dobrodošlico v njuni domovini prav Brunijeva in nogometni ljubitelj Sarkozy, ki je pozneje novinarjem zaupal, da je izjemno počaščen, da je lahko spoznal Beckhama, ki ga je nadvse presenetil, ko se je sklenil vključiti v francosko ekipo in se pridružiti Zlatanu Ibrahimoviću. In kot se za gostitelja, čeprav neuradnega, spodobi, je nastop novinca pohvalil, češ da bi Šved le težko dosegel gol brez pomoči Beckhama, ki je v igro vstopil v zadnjih petnajstih minutah. No, prijaznost francoskih zakoncev se tu ni končala, kajti Carla in Nicolas naj bi se z Victorio in Davidom družila tudi zunaj stadiona, dami pa naj bi v modi seveda nemudoma našli skupni jezik.

Beckham, ki bo petmesečno plačo pri slovitem klubu velikodušno odstopil še neznani dobrodelni organizaciji, s svojo številno družino sicer biva v najrazkošnejšem pariškem hotelu s petimi zvezdicami, Le Bristol: največji apartma se ponaša z več spalnicami, garderobnimi prostori, velikansko jedilnico in dnevno sobo ter seveda s panoramskim razgledom na francosko prestolnico in Elizejske poljane, ki se razprostirajo nedaleč proč.

Deli s prijatelji