ANGIE IN BRAD

S filmom želela rešiti zakon

Objavljeno 09. december 2017 14.06 | Posodobljeno 09. december 2017 14.06 | Piše: T. P.

Angie in Brad se nista znala več pogovarjati. V zadnjem desetletju je veliko prestala.

Nekdanja zaljubljenca nista našla skupnega jezika. Foto: Guliver/Getty Images

Iskrice med Angelino Jolie in Bradom Pittom so prvič preskočile leta 2005, ko sta skupaj stopila pred kamere z akcijo nabitega filma Gospod in gospa Smith. In če se je njuna ljubezen, ki je ni oviralo niti dejstvo, da je bil hollywoodski lepotec takrat z Jennifer Aniston, rodila med skupnim projektom, bi delo z ramo ob rami lahko tudi rešilo njuno usihajočo ljubezen. Tako je razmišljala Angie, a se je uštela.

»Spoznala sva se med snemanjem in odlično sodelovala. Zato sem si želela to ponoviti, prepričana, da bi nama skupen filmski projekt pomagal vnovič vzpostaviti komunikacijo,« je razkrila, zakaj sta predlani združila moči v drami Ob morju. A projekt se je izkazal za dvakratno polomijo, saj je dobil slabe kritike, poleg tega pa ni rešil njunega zakona, saj sta se septembra lani vseeno začela ločevati. V filmu sta še preveč igrala sama sebe in svoj odnos. Igrala sta namreč vlogi odtujenih zakoncev, ki poskušata rešiti ljubezen z oddihom v obmorskem letovišču. Filmska alter ega sta se pobotala, v resnično življenje pa se sprava z velikega platna ni prenesla. »Zaradi filma sva se spet začela pogovarjati, marsičesa sva se naučila, a vseh težav nisva razrešila. V najinem odnosu je bila neka teža, ki ni nastala zaradi filma ali med njim in se je med nama vlekla in nadaljevala tudi še po koncu snemanja.«

Nikoli ni le ena stvar tista, ki požene kolesje konca. Vedno gre za splet okoliščin, Angelina priznava, da so veliko vlogo igrale spremembe in pretresi, ki jih je doživljala v zadnjem obdobju. »V enem desetletju sem pokopala mamo, prestala sem mastektomijo, spopasti sem se morala s strahom, da imam raka na jajčnikih. Ob tem pa še kopica drugih življenjskih stvari, ki sem jih morala prebroditi.« To bi sicer lahko storila s pomočjo in podporo partnerja, a je med njima očitno škripalo v komunikaciji, kar je na koncu pripeljalo do razkroja njune nekdaj tako strastne ljubezni.  

 

Deli s prijatelji