LOČEN

Rowan Atkinson se je ločil v 65 sekundah

Objavljeno 23. november 2015 19.38 | Posodobljeno 23. november 2015 19.39 | Piše: M. K.
Ključne besede: Rowan Atkinson

Komedijant se je po 24 letih tudi uradno razšel s svojo ženo, 54-letno Sunetro Sastry.

Rowan Atkinson

Igralec Rowan Atkinson, ki ga najbolj poznamo po kultni vlogi Mr. Beana (mnoge pa je navduševal tudi v seriji Črni gad), se je znašel na naslovnicah britanskih časopisov, potem ko mu je uspel nenavaden podvig – od žene, 54-letne Sunetre Sastry, se je ločil v pičlih 65 sekundah!

Britanski mediji so z zanimanjem spremljali zvezdnika na sodišče v Londonu, kjer je moral opraviti ločitev, in bili so osupli, saj se je Rowan iz zgradbe vrnil že po dobri minuti. Izjav sicer ni hotel dajati, je pa njegov predstavnik za stike z javnostjo naknadno sporočil, da je bila razveza uspešna. No, igralca bo sicer pošteno udarila po žepu. Kot navajajo otoški časopisi, bo Atkinson Sastryjevi, s katero ima dva otroka, za 24-letni zakon moral plačati okoli 70 milijonov evrov odškodnine.

Igralec je sicer – čeprav se je uradno ločil šele te dni – že dlje srečno zaljubljen. Že pred 18 meseci je namreč oznanil, da mu posteljo greje novo dekle, 32-letna Louise Ford. Ali bosta svojo ljubezen zdaj, ko je tudi na papirju samski, okronala s poroko, pa še ni znano. 

Deli s prijatelji