SREČNEŽ

Ronnie na večerjo s Scarlett

Objavljeno 25. februar 2013 12.12 | Posodobljeno 25. februar 2013 12.12 | Piše: K. C.

Scarlett Johansson je za zdaj prezaposlena z igranjem.

Scarlett Johansson.

Zvezdnik skupine The Rolling Stones Ronnie Wood si je na dražbi kupil večerjo z igralko Scarlett Johansson. Ne gre za razmerje brez obveznosti poročenega glasbenika, temveč se bosta zvezdnika srečala v dobrodelne namene. Ronnie Wood, ki se je oktobra lani poročil s Sally Humphreys, je zmagal na dražbi, kjer so se interesenti potegovali za večerjo s hollywoodsko lepotico. Ta je del svojega prostega časa ponujala, da bi pomagala ljudem v stiski. Največ denarja je dal prav slavni zvezdnik. Novico je najprej delil s študenti Malcolm Arnold Academy v Angliji, ki jih je kot zmagovalce v podobni dobrodelni dražbi učil igrati na kitaro, a zvezdnika se še nista srečala, je potrdil Ronnie. »Dobil sem srečanje s Scarlett Johansson, vendar se to še ni zgodilo, saj je preveč zaposlena z igranjem,« je povedal za britanski Daily Mail. Kdaj se bosta dobila na razkošni večerji, torej še ni znano.

Lepotica se zdaj ukvarja z nadaljevanjem Marvelove franšize, v kateri bo znova zaigrala vlogo vohunke Natashe Romanoff ali črne vdove, ki jo je igrala že v drugem delu Iron Mana in Maščevalcih, poleg tega pa polni strani rumenih časopisov z ugibanjem, ali se je zaročila s francoskim novinarjem Romainom Dauriacom, saj se je na njeni roki zableščal prstan. Igralka je to sicer že zanikala.

Slavni član kotalečih se kamnov pa se ukvarja s povsem drugačnimi stvarmi – z razveseljevanjem drugih. Neke vrste dobrodelnost je pokazal tudi, ko so podeljevali glasbene nagrade brit; na prireditvi ga ni bilo, saj je svoj čas raje posvetil obisku srednje šole in razveselil mlade šolarje. O tem je 65-letnik povedal: »Odločil sem se, da pridem sem in ne grem na brite, saj tam občutim preveč pritiska.«

V četrtkovih jutranjih urah pa se je v njegovem življenju zgodilo še nekaj posebnega, drugič je postal dedek. Dekle njegovega sina je rodila fantka, ki ga je par poimenoval Rex. Prvega vnuka je Wood dobil leta 2009, ko je njegova hči Leah povila deklico.

Deli s prijatelji