NAJAVA

Razprodala dišave za 14 milijonov

Objavljeno 05. december 2017 17.25 | Posodobljeno 05. december 2017 17.25 | Piše: T. P.

Kim Kardashian novo serijo ličil najavila z golo fotko same sebe. Bo zasenčila sestrico Kylie, ki so ji ličila v letu in pol navrgla 420 milijonov?

S sebe je odvrgla vsa oblačila, da bodo ličila resnično prišla do izraza. Foto: Instagram

Oboževalci slepo zaupajo njenemu čutu za lepoto. Tudi tisto nevidno, ki jo je moč le vonjati. »Želela sem ustvariti dišave, ki me pomirjajo in osrečujejo,« je namreč vse, kar so izvedeli o treh dišavah, ki jih je po lanskem pariškemu ropu ustvarjala Kim Kardashian in jih ta mesec, v pričakovanju praznične sezone, poslala na trg. Tristo tisoč stekleničk treh različnih dišav s kristalnimi imeni Crystal Gardenia, Crystal Gardenia Citrus in Crystal Gardenia Oud spominja na kristalne palice. In so jih njeni oboževalci, ne da bi jih sploh povohali, že razgrabili prek spleta. »Noro! Zgodilo se je prvič, da je nekdo razprodal celotno zalogo parfumov, ne da bi jih ljudje prej lahko poduhali!« se je za zaupanje navdušeno zahvalila temnolasa starleta, odločena, da zavlada lepotnemu trgu.

Kozmetični imperij?

Mlajša polsestrica Kylie Jenner jo je letos ne le začela dohitevati, ampak jo je v dobičkonosnosti celo prehitela, saj ji je kozmetična znamka Kylie Cosmetics v le 18 mesecih prinesla 420 milijonov dobička, začetnih pet tisoč kosov njenega rdečila za ustnice pa so ženske razgrabile v le nekaj sekundah. S čimer je dvajsetletnica očitno začela nov družinski trend, saj so zdaj podobno pošle tudi Kimine dišave. V prvi uri, ko jih je bilo moč naročiti prek spleta, jih je namreč prodala že za debel milijon, celotna zaloga 300.000 stekleničk, ki naj bi ji prinesla 14 milijonov, pa je pošla v pičlih šestih dneh. Kar je bil komaj temeljni kamen kozmetičnega imperija, ki si ga je Kim očitno zadala zgraditi.

Lepota Kim Kardashian West. Ali, kratko, KKW Beauty. To je njena kozmetična znamka. Začenši s parfumi, ki so sicer pošli, a bodo kmalu spet na razpolago, saj je Kardashianova po začetnem navdušenju stekleničke že začela spet pridno polniti. S prvi decembrskim dnem pa bo ženske, željne njene lepote, osrečila še z linijo bleščil za ustnice in senčil za veke v praznično svetlikajočih se odtenkih bakrene, bronaste, srebrne, zlate in rožnato zlate barve. Promoviranja teh pa se je lotila v nadvse svojem slogu, čeprav bi kdo trdil, da je v ospredje resnično postavila le svetlikajoča se ličila. No, in svoje bohotne obline, saj se je objektivu nastavila povsem gola, telo pa ji je prekrivala svetlikajoča se zlata barva. 

Deli s prijatelji