LAŽNIVEC

Razkrite skrivnosti Angie, Brada in Jennifer

Objavljeno 08. avgust 2011 15.26 | Posodobljeno 08. avgust 2011 15.26 | Piše: A. R. K.

Slutila ni ničesar

Brad je ni hotel, Nicole pa je srečo našla s country pevcem Keithom Urbanom

Kmalu za vse, ki ste, kolikor se le da neposredno, spremljali ljubezenski trikotnik med Angelino Jolie (36), Bradom Pittom (47) in Jennifer Aniston (42), prihaja poslastica.

Vrgla ga je iz hiše

Producent filma Gospod in gospa Smith je namreč zavohal priložnost za dodatni zaslužek in se odločil napisati knjigo o ljubezni Brada in Angeline. V knjigi med drugim razkriva, da je Jennifer Brada vrgla iz hiše, potem ko ji je ta priznal, da se je zaljubil v fatalno Angelino.

Z Nicole ni bilo nobene kemije

Da sta se slavna igralca zaljubila, je kriv prav Brad. Najprej so mu za soigralko v filmu Gospod in gospa Smith, kjer sta se z Angie zaljubila, ponujali Nicole Kidman (44). Ko je Pitt izvedel, da bo njegova soigralka Avstralka, se je odločil od projekta odstopiti. Producentom je sporočil, da od projekta odstopa, saj med njim in Nicole Kidman ni nikakršne kemije. Ker so si producenti Brada v filmu silno želeli, so nogirali Nicole in najeli lepo Angelino.

Angelino je takoj poklical

Po pisanju producenta je bil Brad nad izborom seksi igralke tako navdušen, da je Angelino takoj poklical in izrazil zadovoljstvo, da bo igral njenega moža. Njen mož bo v resničnem življenju najverjetneje postal to jesen, ko naj bi na vztrajno prigovarjanje svojih šestih otrok igralca vendarle stopila pred oltar.

Jennifer ni slutila ničesar

Po pisanju producenta naivna Jen v začetku sploh ni verjela, da jo Brad vara z Angelino. Spraševala je prijatelje, toda nobeden ji ni želel ničesar izdati – očitno so bili vsi bolj Bradovi. Ob zid je pritisnila tudi Brada, ki pa je v začetku vse zanikal. Šele po romantičnem potovanju s soprogo ji je priznal, da pravzaprav ljubi drugo, besna Jen pa ga je vrgla iz hiše. Je že tako, da prevarani vedno izvejo zadnji.

Kmalu po snemanju filma je bilo spočeto neuničljivo bitje Brangelina, šele nedavno pa je menda Jennifer vendarle našla srečo z igralcem in režiserjem Justinom Therouxem (40).

 

Deli s prijatelji