IZKAZOVANJE STRASTI

Radcliffe ni več sramežljiv

Objavljeno 22. januar 2013 17.22 | Posodobljeno 21. januar 2013 22.19 | Piše: A. J.

Igralec Daniel Radcliffe se je vpričo vseh mečkal s soigralko Erin Darke.

Daniel Radcliffe.

Vse kaže, da je čarovniški deček končno odrasel, so komentirali nekateri tuji mediji, potem ko je včeraj zakrožila novica, da so zvezdnika Harryja Potterja, 23-letnega Daniela Radcliffa, v petek zvečer po filmskem festivalu Sundance v Utahu ujeli med mečkanjem s soigralko iz filma Kill Your Darlings (Ubij svoje najdražje) Erin Darke. Danielovo javno izkazovanje čustev se je odvilo na zabavi, namenjeni promociji filma, v klubu Blue Door. Glede na to, da je bil večinoma med znanimi obrazi in da je bila pijača večera vodka, ni nič čudnega, da se je precej sramežljivi 23-letnik tokrat popolnoma sprostil. »Na zabavi sta bila precej intimna,« je medijem zaupal neimenovani vir in dodal: »Običajno ni eden tistih, ki javno kažejo svoja čustva, torej je moralo nekaj pomeniti.« Nesramežljivo izražanje naklonjenosti je nemara podžgalo tudi ljubosumje, saj se je burna ljubezenska akcija začela takrat, ko se je Danielova izbranka zabavala na plesišču s še enim velikim imenom iz filma, Michaelom C. Hallom: ta je sicer prišel na zabavo z dekletom, pisateljico Morgan Macgregor.

Oktobra lani se je razšel z dekletom

Po plesu je Erin sedla na zofo med Michaela in Daniela: sprva sta se zgolj dotikala s koleni, kmalu pa se je vse skupaj končalo s precej vročim poljubom. Očitno razgret se je parček napotil iz diskoteke, kjer so ju očividci ujeli med strastnim objemanjem in poljubljanjem, nekateri pa so celo trdili, da so bili priče pogovoru med zaljubljencema, ali naj ljubezen javno razkrijeta. Kot se je izkazalo pozneje, za kaj takšnega še nista pripravljena, saj je Daniel po mečkanju z Erin na vprašanje, kaj meni o njej, novinarjem odgovoril: »Erin? Ah, Erin Darke? Da, vsa zasedba je tu. To je čudovito.«

Nekateri nepričakovano odkrito izkazovanje strasti pripisujejo stresu, ki ga je filmska ekipa doživljala po premiernem predvajanju novega filma na znamenitem festivalu. Resnična zgodba iz štiridesetih let prejšnjega stoletja, v kateri nastopajo pesniki Allen Ginsberg, Jack Kerouac in William S. Burroughs, polna drog, gejevskega seksa in umorov, na prvo žogo namreč ne deluje kot film, ki bo polnil kinodvorane. Radcliffe nastopa v vlogi Ginsberga, ki je naklonjen drogam, alkoholu in gejevskemu seksu.

Daniel se je sicer oktobra lani razšel z dekletom Rosie Coker, s katero sta bila skupaj dve leti. Čeprav tega ni nikoli javno priznal, naj bi bilo vzrok za razpad zveze prav njegovo prijateljevanje z Erin.

Deli s prijatelji