NENAPOVEDAN OBISK

Princ William in Kate v kino med navadne ljudi

Objavljeno 21. julij 2011 13.54 | Posodobljeno 21. julij 2011 13.54 | Piše: A. L.

Navdušeni filmofili so o nepričakovanem obisku takoj začivkali

Kate in William sta se preselila

Mladoporočenca princ William (29) in cambriška vojvodinja Catherine (29) sta se kot popolnoma navadna meščana odpravila v kino, ki je slabih 60 kilometrov oddaljen od njunega doma na otoku Anglesey. Za to sta se menda odločila, ker je na letalu odpovedala videoteka.

V vrsti z Williamom in Kate

Znana filmofila sta si ogledala komedijo Bridesmaids (Družice) s številnimi grotesknimi scenami in veliko opolzkega humorja. Obiskovalci kina so bili osupli, da v vrsti za pokovko stojijo z vojvodo in njegovo ženo. Seveda so o tem nemudoma začivkali na enem od družbenih omrežij in vest o plemiškem obisku je zaokrožila po svetu.

Šele naslednji dan so v kinu Cineworld novico potrdili: »Princ William in Kate Middy sta si pretekli vikend ogledala Bridesmaids v Cineworld Llandudno,« poroča Daily Mail.

Kate ni skrivala veselja

Ko sta Willam in Kate bila na obisku v Hollywoodu, sta srečala številne znane igralce in pevce, denimo Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Reese Witherspoon in Toma Hanksa. Navdušenje, da so se končno spoznali tudi v živo, pa je bilo obojestransko.

Deli s prijatelji