ALI LAŽE?

Princ Harry v težavah: to je sestra povedala o temni skrivnosti njegovega dekleta

Objavljeno 23. marec 2017 10.43 | Posodobljeno 23. marec 2017 10.43 | Piše: T. Pa.

Prepričana je, da bo resnica uničila odnos med igralko in princem.

Angleški princ Harry in lepa igralka Meghan Markle sta videti popoln par. V zadnjem času se vse pogosteje skupaj pojavljata v javnosti, šušlja pa se tudi, da naj bi se kmalu tudi uradno zaročila. A pravljično ljubezen bi lahko pokvarila temna skrivnost.

Čeprav je med svojimi oboževalci in očitno tudi v Harryjevi družini Meghan zelo priljubljena, ima njena polsestra Samantha Grant o igralki povedati vse kaj drugega. Gre za 51-letno hčer Meghaninega očeta, ki je zvezdnico, ko je bila še mlajša, več let tudi vzgajala. Leta 2008 so ji diagnosticirali multiplo sklerozo in od takrat je mamica treh otrok in bivša igralka ter manekenka na vozičku. Po tem, ko se je razvedelo, da sta Meghan in Harry par, se je odločila, da spregovori o Meghanini pravi naravi: igralki je bil princ vedno všeč, saj je od nekdaj sanjala, da bi postala princesa, po njenih besedah pa naj bi tudi imela posebno ljubezen do rdečelascev.

Sestri sta bili kljub oddaljenosti vedno povezani, vendar se je njun odnos začel krhati, ko je Samantha pristala na vozičku. Ko je Meghan postajala vse bolj znana, se je tudi njen odnos do sestre spreminjal, dokler je ni Samantha končno obtožila, da je zaradi slave na družino kar pozabila in jim ni nudila ne finančne ne čustvene podpore. Spravila pa se je tudi na njen odnos s princem in zatrdila, da ga bo Meghan uničila. »Kraljeva družina bo pretresena nad tem, kar je storila svoji lastni družini. Resnica bo uničila njen odnos s princem Harryjem. Njeno vedenje gotovo ni primerno za člana kraljeve družine,« je povedala.

Njene izjave je sicer zanikal oče, ki pravi, da so to samo laži in da Samantha že od nekdaj goji zamere do Meghan.

Deli s prijatelji