ISKRICE

Princ Harry v skrivni romanci 
s svakinjo Pippo?

Objavljeno 13. december 2015 14.47 | Posodobljeno 13. december 2015 14.48 | Piše: T. P.

Brat princa Williama in sestra vojvodinje Cambriške se menda videvata od oktobra.

Princ Harry.

Poroke, na katerih je vse prežeto z ljubeznijo in romantiko, so idealen kraj za kratke ljubezenske avanture, saj se svatje skoraj nalezejo poročne vročice. Četudi le za tisti dan. Ženinova poročna priča pogleduje za nevestinimi družicami, one vračajo spogledljive poglede, vse pa se zaključi s stiskanjem in poljubi. To je vsaj priljubljena zasnova hollywoodskih romantičnih filmov, katerih scenarij pa naj bi se odvijal tudi v resničnosti na britanskem dvoru, in sicer na enem najpomembnejših dni Otoka v minulih letih, ko sta si večno zvestobo obljubila princ William in Kate Middleton. Ob njem je tedaj stal mlajši brat, princ Harry, ob nevestini strani pa sestrica Pippa, a menda nista vse pozornosti usmerjala le v novopečena zakonca. Od tega so ju odvračale iskrice kemije, ki so prasketale med njima. A čeprav so od takrat pretekla že štiri leta, sta medsebojni privlačnosti dala prosto pot šele zdaj. Z izjemo skrivnega poljuba med kraljevo poroko, pri čemer pa ju je – na svoje in njuno nezadovoljstvo – zasačila kar nevesta.

Ne dotikaj se moje sestre!

Devetindvajsetega aprila pred štirimi leti so bile zaradi kraljeve poroke oči vsega sveta usmerjene na britanski dvor. No, skoraj vse, saj je velikansko pozornost požela tudi Pippa, ki je z obleko, ki je zapeljivo izpostavila njeno zadnjico, skoraj prekršila glavno pravilo družice, naj nikoli in nikakor ne zasenči neveste. A je – tako zdaj vsaj anonimni viri – precej bolj zvesto sledila drugemu, sicer nenapisanemu pravilu družice, naj se spogleduje z ženinovo poročno pričo. Kajti čeprav jo je na poroko spremljal njen tedanji izbranec, igralec kriketa Alex Loudon, naj bi bilo ozračje med Pippo in Harryjem naelektreno od medsebojne privlačnosti, ki sta se ji – čeprav le za nekaj trenutkov – vdala. Med poročnim sprejemom. »Kate je vmes skočila v kopalnico, da bi preverila ličila, ko ju je ujela med poljubljanjem,« je reviji Ok! Magazine izdal vir in pridal, da je bila novopečena vojvodinja nad prizorom zgrožena. Ali vsaj tako nezadovoljna, da je zasačenima golobčkoma skoraj prepovedala, da bi začeto nadaljevala. Njene besede so zalegle, vsaj pri sestri, ki je odbijala vse nadaljnje Harryjeve poskuse zapeljevanja. Dokler ni ta od svakinje, ob kateri se mu je dvignil srčni utrip, dvignil rok.

Dolžna sva poskusiti

Zadnja tri leta je vojvodinjino sestro grela ljubezen Nica Jacksona, zapeljivec modre krvi pa je ljubimkal zdaj s Cressido Bonas, zdaj s Chelsy Davy. A se je vse spremenilo letošnjega oktobra. Svak in svakinja, »med katerima je bila vselej spolna napetost, tudi če sta se videvala z drugimi ljudmi«, sta bila nenadoma samska! In če si jima je že odprlo to okno, sta priložnost sklenila zagrabiti z obema rokama. Spoznala sta, da sta skoraj dolžna poskusiti, kaj se med njima lahko razvije, pa naj Kate govori in misli, kar hoče! In očitno je bila med njima več kot zgolj minljiva privlačnost, saj naj bi se že pretekle tri mesece videvala, čustva med njima pa naj bi iz dneva v dan postajala močnejša. »Svoje razmerje sicer skrivata, a nikakršnega dvoma ni več, da se je flirt prevesil v nekaj resnejšega. Drug z drugim sta izjemno sladka, zdi se celo, da sta se močno zaljubila,« je povedal vir.

Le kaj je videl princ William?

Princ Harry je v minulih letih s svojo razigranostjo in vročekrvnostjo postavljal na laž hladno britansko vljudnost, si celo prislužil sloves zapeljivca, skoraj playboja. A ko je prišlo do Pippe, je sklenil, da mora vse potekati tako, kot je treba. Nežno, romantično. »Prižgal je sveče. Odzvanjala je glasba Adele, Bruna Marsa in Ellie Goilding, ki naj bi bila všeč njegovi izbranki. Sam je skuhal celo večerjo – testenine a la carbonara, ob čemer je postregel vino,« je podrobnosti njunega prvega zmenka razkril vir in pridal, da se je Pippa iz palače takrat izmuznila komaj okoli treh zjutraj. Odličen potek, s katerim si je Harry zagotovil tudi drugi, tretji zmenek in vse nadaljnje. Od takrat naj bi se namreč pogosto skrivaj dobivala, kar pa niti ni tako zapleteno, saj je Harry uporabil recept, ki ga je uporabljala že njegova mama, princesa Diana, ko je ljubimkala z dr. Hasnatom Khanom. »Eden od Harryjevih osebnih stražarjev, ki mu zaupa, gre iskat Pippo, ta se skrije na zadnje sedeže avtomobila in se pritaji, da je ne opazijo paparaci.« A medtem ko sta v tovrstnih skrivalnicah postala skoraj izvedenca, saj ju čuječi tabloidni novinarji in fotografi še niso zasačili, jima je na sled vendar prišel princ William. In videl več, kot je verjetno hotel, saj naj bi ju zaskočil v precej kočljivem položaju. Pri tem se je verjetno naučil, da je v prihodnje dobrodošlo – tudi za njegov duševni mir –, da pred obiskom brata potrka in se glasno najavi.

Deli s prijatelji