IZJEMA

Princ Harry in Meghan skupaj na poroki

Objavljeno 23. april 2017 20.22 | Posodobljeno 23. april 2017 20.42 | Piše: P. Pa.

Govorilo se je, da je Pippa ne želi na poroki, saj se boji, da bi jo igralka zasenčila.

Novo dekle britanskega princa Harryja, Meghan Markle, se bo udeležilo poroke Pippe Middleton. Čeprav je bilo rečeno, da se Meghan zaradi pravila brez prstana (op. p. zaročnega ali poročnega) ni povabila, ne bo mogla udeležiti poroke, se očitno to ne bo zgodilo. Kot poročajo britanski mediji, je vir razkril, da se bo zvezdnica serije Nepremagljivi dvojec udeležila sprejema po poroki, pri samem obredu, ki bo potekal v cerkvi Sv. Marka v Englefieldu, pa ne bo prisotna.

»Ne bi bila presenečena, če Harry ne bi dobil povabila za dva, saj je bil seznam gostov in povabljencev oblikovan že jeseni, ko njuna zveza še ni bila javna,« je komentirala Myka Meier, strokovnjakinja za protokol.

Zaprosila je za dopust

Da se bo poroke res udeležila, se je razvedelo, ko je Meghan zaprosila za prosti teden med snemanjem serije, ki sovpade z datumom in s praznovanjem Pippine poroke, ki bo 20 maja.

Sicer pa sta se princ Harry in Meghan skupaj že udeležila poroke Harryjevega najboljšega prijatelja Toma Inskipa, ki je potekala na Jamajki. Meghan je takrat s svojo prisotnostjo povsem zasenčila nevesto, zato se je na Otoku govorilo, da je Pippa ne bo povabila na svojo poroko, saj ne želi, da bi bile na tako velik dan vse oči uprte v koga drugega.

Sicer pa bosta svojo vlogo imela na poroki tudi mali princ George in princesa Charlotte, ki bosta sodelovala pri obredu. James in Pippa sta se zaročila lansko poletje, ko jo je zaprosil s prstanom, za katerega je bilo treba odšteti vrtoglavih 200 tisoč funtov. 

Deli s prijatelji