ZALJUBLJEN

Princ Harry (26) ima novo dekle

Objavljeno 29. junij 2011 13.34 | Posodobljeno 29. junij 2011 14.13 | Piše: Mo. S.

Florence Brudenell-Bruce (25) je pred leti hodila z Jensonom Buttonom

Je princ Harry tokrat našel pravo?
Britanskemu kraljevemu dvoru se obeta nova romanca; tokrat je na tapeti princ Harry (26), ki se je pred kratkim razšel z dekletom Chelsy Davy (25), a sam očitno ne zdrži. Že nekaj časa se dobiva z lepotico Florence Brudenell-Bruce (25), nekdanjim dekletom dirkača formule 1 Jensona Buttona, svetovnega prvaka iz leta 2009, piše The Sun.

Harry in Flee (samo za prijatelje) se poznata že več let, močneje pa sta se zbližala, ko ji je on zatrdil, da je njegovo burno razmerje s Chelsy za vedno končano. Viri razkrivajo, da sta v njenem 2,5 milijona funtov vrednem domu v Notting Hillu skupaj preživela kar nekaj časa in dodajajo, da sta zagotovo par. Ona je zabavna, svetlolasa in lepa, Harryju pa naj bi bila zelo všeč.

Izobražena lepotica

Florence je model za kopalke in spodnje perilo in ni skrivnost, da je prava lepotica. Zaigrala je v bollywoodskem filmu, je pa tudi izobražena, saj je na bristolski univerzi študirala umetnostno zgodovino. Z umetnostjo je povezana skorajda vsa njena družina; njena mama je slikarka, njen brat kipar, sama pa je navdušena zbiralka umetniških del.

Dve leti z dirkačem

Z Buttonom je bila med letoma 2006 in 2008. Ko ga je zapustila, jo je želel znova osvojiti, tako da ji je kupil sliko, vredno 100.000 funtov. Lepotičke ta pozornost ni ganila, kljub temu pa ima na zvezo lepe spomine. Po tistem je imela še eno zvezo, ki pa tudi ni vzdržala dlje. Je Harry vendarle tisti pravi?

Deli s prijatelji