SRBSKI ŠARMER

Pričakuje dvojčke

Objavljeno 16. april 2017 10.28 | Posodobljeno 16. april 2017 10.29 | Piše: A. J.

Ne le George Clooney, tudi srbski šarmer Željko Joksimović se veseli dvojčkov.

Pričakujeta dvojčka.

Šarmantni srbski pevec Željko Joksimović pričakuje naraščaj. Z ženo, voditeljico Jovano Joksimović, se veselita prihoda ne le enega, ampak kar dveh potomcev. Tako kot žena igralskega megazvezdnika Georgea Clooneyja tudi 35-letna žena 44-letnega Beograjčana pod srcem nosi dvojčke. Na svet bosta prijokala jeseni.

»Jovana in Željko pričakujeta dvojčke. Ko je ugotovila, da je noseča, novice ni hotela preveč širiti, vedeli so le njuni najožji družinski člani. Željko je bil presrečen, ko mu je povedala veselo novico, še posebno ko je izvedel, da gre za dva otroka. Od nekdaj si je želel veliko družino,« je razkril vir blizu para. Prihajajočih otročičkov se menda veseli tudi njun dveletni sin Kosta. »Kosta ima starejšo sestro, na katero je zelo navezan, in pogosto se igrata, tako da je bil navdušen, ko je slišal, da bo dobil družbo,« je pojasnil vir.

Začetek ljubezenske zgodbe Željka in Jovane sega v leto 2008. Par je skupaj vodil Eurosong v Beogradu. Sprva sta šla drug drugemu precej na živce, vendar je te občutke kmalu zamenjala zaljubljenost. Čustvom sta se poskušala upirati, saj sta bila takrat oba v dolgoletni zvezi, ki je nista nameravala razdreti. A ljubezen je bila premočna. Razšla sta se s tedanjima partnerjema, nato pa javno razkrila, da sta skupaj. Štiri leta pozneje sta se poročila. Poroka je potekala na pravljičnih Maldivih. Dve leti po romantičnem sprehodu pred matičarja sta organizirala še cerkveno poroko v Beogradu, na katero sta povabila prijatelje in sorodnike.

Željko ima iz prvega zakona 22-letno hčerko Mino, ki že stopa po očetovih stopinjah. Je študentka glasbene akademije, kot pravi o njej ponosni oče, pa je zelo nadarjena, dobra in pametna punca.

»Mislim, da jo bo spremljalo breme priimka, ki ga ima, in se bo morala nenehno dokazovati. To ni nujno slabo, vendar pa bo morala delati več, kot bi delala, če jaz ne bi bil njen oče. Najboljša stvar v življenju je, da vas otrok preseže po nadarjenosti in uspehu ter da je srečen. Zagotavljal ji bom vso potrebno podporo,« je pred časom dejal pevec.

Deli s prijatelji