NI JI MAR

Prevarana Jennifer
 (42) tudi razdira zveze

Objavljeno 19. junij 2011 22.22 | Posodobljeno 20. junij 2011 07.00 | Piše: T. P.
Ključne besede: Jennifer Aniston

Lepa igralka Anistonova (42) in Justin Theroux (39) živita skupaj v njeni kalifornijski vili

Igralka in njen ljubimec imata enaka prstana.
Številka sedem ima očitno magično moč. Pred sedmimi leti je Brad Pitt (47) namreč spoznal greha vredno Angelino Jolie (36), zaradi katere je pozabil na poročne zaobljube, zapuščena Jennifer Aniston, ki se ji je življenje obrnilo na glavo, pa je v nesreči dobila na svojo stran milijone sočutnih glasov. Postala je skoraj vzornica vseh žensk, ki so jih možje zamenjali za drug model, Angelino pa je neizbrisno ožigosal pečat zakonolomilke. A sedem let pozneje je Anistonova stopila v čevlje tiste druge ženske, ki se je postavila med dva človeka in za sabo pustila le prah zdrobljene zveze. Njej zaščitni znak lepotice, ki ji ljubezen ni naklonjena, pa je zakril skoraj neonsko utripajoči znak razdiralke zakona. Svetlolaska je namreč – podobno kot njen nekdanji mož – na snemanju spoznala robatega Justina Therouxa, s katerim naj bi si že začela ustvarjati skupni dom. In to le nekaj dni po tem, ko se je Justinovo nekdanje dekle izselilo iz stanovanja, ki sta si ga delila dolgih šest let. Ja, zgodovina se očitno ponavlja, le vloge so se malce spremenile.

Ljubezen ni tiha, svojo prisotnost želi izkričati na vse grlo, zaljubljena blaženost pa ljudem omehča poteze in na ustnice privabi nasmeh. In četudi sta igralca, ki sta se spoznala preteklo jesen pri filmskem projektu Wanderlust, molčala in se nista ozirala na govorice o romanci, ki so se pojavile pretekli mesec, sta ljubezen zdaj oznanila z velikim pompom. Kajti čeprav je Anistonova po navadi skrivala svoje ljubezensko življenje pred radovednimi očmi javnosti, se očitno ne želi več igrati skrivalnic. Ne tokrat, ne z njim. A besede so pogosto napačno razumljene, nič pa ne govori glasneje in razločneje kot dejanja. Ujemajoča se prstana zagotovo razblinita vse dvome. Na njenem prstancu, ki ga je nekdaj krasil bleščeči zaročni prstan nekdanjega moža, se je namreč nedavno pojavil robat zlat obroček, njegov dvojček pa se je zdaj zalesketal še na roki njenega novega srčnega izbranca. Poleg tega naj bi se igralec in režiser, ki je dve leti mlajši od privlačne Jen, že vselil v njeno losangeleško vilo. »Živi pri njej, ona pa ga predstavlja kot svojega fanta,« je dejal neki vir. In to le nekaj dni po tem, ko je temnolasec zapustil dekle Heidi Bivens.

Ko je pred sedmimi leti v medijih zadonela Bradova zunajzakonska romanca, verjetno nihče ni bil bolj šokiran kot prevarana žena. »Niti sanjalo se mi ni, kaj se dogaja. Razglabljanje o vseh detajlih je bilo dokaj neokusno,« je tedaj dejala Jennifer, ko je Angelina medijem razgalila zgodbo o romanci, ki je začela kliti in se razraščati že med snemanjem filma. Zdaj je podobno odprtih ust ostala Heidi, ki je z Justinom preživela dolgih 14 let, po šestih letih skupnega življenja pa se je konec tedna nenadoma odselila. »Njeno srce je zlomljeno. Skupaj sta preživela veliko let in si ustvarila dom, nato pa je v njegovo življenje prišla Jen in vse se je spremenilo. Čeprav je sprva trdil, da je med njima zgolj prijateljstvo.«

Stvari zdaj potekajo s skoraj nadzvočno hitrostjo; ni dolgo tega, ko naj bi ju povezovalo le prijateljstvo, zdaj pa si že delita streho. A četudi je Theroux bolj robat kot moški, s katerimi smo po navadi povezovali svetlolasko, je morda vendar naletela na pravega, čeprav sta z oznanitvijo ljubezni povzročila valove in očitno strla srce. A za igralčeve prijatelje, ki so verjetno imeli boljši vpogled v njegovo zasebnost, vse le ni prišlo tako nenadoma. Razmerje s Heidi naj bi se namreč ohladilo že pred časom, on pa je le dlje zbiral pogum, da odkoraka iz zveze, v kateri očitno ni bil več srečen.
Deli s prijatelji