OBISK NA PRAZNIK

Presrečna, da nastopa v božičnem filmu

Objavljeno 04. december 2017 13.05 | Posodobljeno 04. december 2017 13.06 | Piše: A. P.

Na zahvalni dan jo je v Kanadi obiskal partner.

Anna Kendrick je med najbolj nadarjenimi igralkami mlajše generacije. Režiserji in drugi strokovnjaki filmske industrije nikakor ne morejo prehvaliti njenih igralskih in pevskih sposobnosti. Spomnimo se, da je zvezdnica posodila glas več risanim junakom, prav tako je nastopala v muzikalih. Trenutno je temnolaska zaposlena s snemanjem božičnega filma Noelle. Z ekipo se je utaborila v kanadskem Vancouvru, kjer jo je na zahvalni dan obiskal njen fant Ben Richardson, ki je prav tako vpet v to industrijo.

Med vsako prekinitvijo na snemanju je brž oddrsala k svojemu britanskemu ljubimcu.

Že zaradi tematike filma je bila 32-letnica oblečena kot Božičkova uslužbenka, ob fantovem prihodu pa je njen obraz zažarel, kot bi ga osvetlilo na tisoče novoletnih lučk. Prav prikupno jo je bilo opazovati, ko je med prekinitvijo na snemanju brž oddrsala k svojemu 34-letnemu britanskem ljubimcu, saj je ravno snemala prizor na drsalkah. Medtem ko je bila Anna oblečena v izstopajoče zeleno oblačilo s snežinkami, je njen fant nosil siva in udobna oblačila. Na glavi je imel obvezno čepico za bejzbol.

Lepo je videti, da je njuno razmerje še vedno živahno, skupaj sta približno štiri leta. Razkrila sta, da je iskrica preskočila, ko sta se spoznala na tednu mode v New Yorku 2014. Od takrat se trudita, da njuno razmerje ne bi bilo na očeh javnosti, zato ju paparaci le redko najdejo skupaj.

4 leta že traja njuna romanca.

»Od nekdaj sem si želela posneti božični film. Igram Božičkovo hčerko, Bill Hader pa igra mojega brata. Ne morem vam povedati, kako sem navdušena. A sem že povedala, da imam rada božične filme?« je povedala Anna. Njen lik je Nicole Claus, ki prevzame očetov posel, potem ko se ta odloči, da je čas za pokoj, njen brat pa se ne počuti kos izzivu. Da bo film zelo zabaven, razkriva dejstvo, da bo to režijski prvenec Marca Lawrencea, ki se je podpisal pod izjemen scenarij Lepotice pod krinko. 


 

 

Deli s prijatelji