NORČEVANJE?

Premier bo kaznoval zaradi voditeljice brez hlačk

Objavljeno 31. januar 2013 19.06 | Posodobljeno 31. januar 2013 19.06 | Piše: S. U.

Menda je skrita kamera pomenila norčevanje iz celotne Srbije, ne samo iz premierja.

Kdo bi rekel, da bo voditeljica brez hlačk postala takšen hit? Najbrž vsakdo ...

Skrita kamera, v kateri je voditeljica srbskemu premierju Ivici Dačiću pokazala mednožje, dobiva oboževalce tudi zunaj Balkana. Na youtubu so si posnetek, ki močno spominja na sceno Sharon Stone iz filma Prvinski nagon, ogledali že kar 2,4-milijonkrat. O skriti kameri so se poleg Daily Maila razpisali tudi The Sun, ameriški CNN in – še kakšen medij bi se našel.

Sicer pa srbski mediji že poročajo, da je premier sprožil postopek, v katerem bodo kaznovani odgovorni za nastalo potegavščino. Menda je skrita kamera pomenila norčevanje iz celotne Srbije, ne samo iz predsednika vlade.

Z depilacijo ne bi bilo učinka

Seveda je že skrajni čas, da se razkrije tudi identiteta voditeljice. Gre za 35-letno Branko Knežević iz Novega Sada. Doslej je bil vrhunec njene profesionalne kariere, da se je slikala za naslovno stran hrvaške izdaje Playboya, kje se bo ustavila zdaj, pa niti nebo z vsemi zvezdami ne ve. Še dobro, da je Hugh Hefner na sveže poročen ... »Vlogo voditeljice sem sprejela kot velik izziv. Poanta je bila v tem, da bi bil Dačić čim bolj presenečen. No, z depiliranim mednožjem tega zagotovo ne bi dosegli,« je še povedala za srbski Kurir.

Kar je bujna črnolaska pokazala premierju, je pobližje raziskovalo že kar nekaj pripadnikov moškega spola, doslej je bila znana denimo po intimnih zvezah z Erosom Ramazottijem in Tošetom Proeskim. Branka ima tudi 4-letnega sina Nemanjo, prej navedena pa najbrž nista njegova očeta.

Deli s prijatelji