ZADETEK

Posnifal je 4,5 milijona evrov

Objavljeno 23. februar 2013 11.39 | Posodobljeno 23. februar 2013 11.40 | Piše: E. B.

Steven Tyler je kokain spravljal celo v žepke na šalih.

Steven gre proti sedemdesetim, a je zaljubljen kot najstnik.

Uživanje mamil je drag špas, potrjuje Steven Tyler, ki je v avstralski oddaji 60 Minutes priznal, da je skozi njegov nos prešlo za šest milijonov dolarjev kokaina!

Kokain spravljal celo v žepke na šalih

Divja rockerska leta, pač, priznava zvezdnik in pevec slovite zasedbe Aerosmith, ki je pred leti razkril, da ga je kokain v najbolj divjih časih spremljal prav na vsakem koraku. Da ga je imel nenehno pri roki, je celo začel novo modno muho, ovijanje šala ali rute okoli mikrofona: »Sprva je šlo za talismane, ki so mi prinašali srečo na odru, kmalu pa so dobili še drobne žepke, v katere sem si spravljal nujne potrebščine. Kakor nekakšna potujoča lekarna!« O svoji dragi zasvojenosti je spregovoril že pred leti, ko je celo šokiral z izjavo, da je doživel takšne uspehe v glasbi zgolj zato, ker je v svojo kariero bogato vložil: za kar 20 milijonov belega kolumbijskega praška! Izjavo je seveda takoj preklical, pred dnevi pa le zaupal resnično, a ravno tako dih jemajočo številko. »Pravzaprav je vseeno, koliko sem zapravil za drogo. Pomembno je, da je ne uživam več,« poudarja zvezdnik, ki je po programu intenzivnega zdravljenja odvisnosti čist in trezen že 20 let, a zato nič manj poskočen na odru!

Pravzaprav morda celo precenjuje svojo gibčnost, saj je v zadnjem desetletju večkrat zgrmel z odra in se hudo poškodoval, zahtevne terapije pa so ga skorajda znova pahnile v zasvojenost, ko se je nekoliko preveč navezal na svoja protibolečinska zdravila. Aerosmithi, fantje iz Bostona, sicer zažigajo na odrih že od leta 1970 in se ponašajo z naslovom ameriške rockerske skupine, ki je prodala rekordno število plošč: več kot 150 milijonov!

Deli s prijatelji